Postaram się wstawić mniej zdjęć nasępnym razem, ale teraz poprostu dużo mi się ich podobało i nie mogłem się zdecydować
Ale fotografia to sztuka kompromisu.
Dziękuje wszystkim za komentarze i jak zawsze proszę o więcej![]()
Postaram się wstawić mniej zdjęć nasępnym razem, ale teraz poprostu dużo mi się ich podobało i nie mogłem się zdecydować
Ale fotografia to sztuka kompromisu.
Dziękuje wszystkim za komentarze i jak zawsze proszę o więcej![]()
troche (patrząc na całość) masz bałagan w kadrach. porządkuj, mniej rozpraszaczy, trzymaj się głównego motywu. 38. bardzo przyjemne, szkoda że ucięte z prawej.
No fajnie tak sobie fotografować to i tamto. Przynajmniej jest przyjemność fotografowania.
A czy mi się podoba? To nie o to chodzi. Nie oceniam zdjęć, bo podoba mi się Twoja energia fotografowania wszystkiego co się do fotografowania nadaje i nie nadaje.
I tą Twoją energię i zapał oceniam - na ogromny plus!
Cześć, bardzo fajnie skomponowany pierwszy kadr z murkiem i kamienicą za nim, chociaż mam jedno "ale".. przejście między tymi dwoma materiami jest dokładnie na środku; Jednak musze przyznać zdjęcie wywarło na mnie pozytywne wrażenie, ma przekaz :-)
47 - stawiam, że zdjęcie w kolorze wygląda lepiej. W b&w jest dziwnie. Na pierwszy plan nie przychodzą ptaszki (chociaż są w kolorze białym), tylko drzewo. Odbiorca skupia się właściwie na martwej naturze niestetyw kolorze na pewno jest lepiej.
48 - tak ot co pstryk. Szkoda, że nic więcej nie udało Ci się w kałużę zmieścić![]()
52.
fajnie by wyglądało tło w b&w a sama postac rolkowca kolorowa...![]()
51.
fajne... coś w stylu "od małego na całego"
reszta... ok.to tak tylko wedlug mnie...
Canon Eos 550d + Kit 18-55 + Sunpak PF30x
digart
A ja bym przemyślał sprawę zwiększenia kontrastu i mocniejszych kolorów w przypadku imprezy w skateparku. Ostre kontrasty i mocny kolor naprawdę by bardziej pokazały tę akcjęBo tak, to mam przeczucie, że tylko w stabilnych kadrach trafiłeś, reszta rozjeżdża mi się
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ps, exify też wstawiaj![]()
Ostatnio edytowane przez N00bek ; 20-04-2011 o 09:30 Powód: Automerged Doublepost