Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex
koszmar, najlepsze sa sportowe, cos normalnego. A reszta to po prostu epatowanie nieszczesciem. Czy nie ma na tym swiecie newsow zwiazanch z czyms szcesliwym. Jesli ma byc juz pokazane jakies nieszczesliwe wydarzenie to wole tak jak ta kobieta wsrod trumien i uciekajacy przed bykiem. Cos mniej doslownego, cos co zostawia choc odrobine do myslenia dla odbiorcy
Sama wojna albo okolice... zgadzam sie z przedmowca. jak dla mnie najlepsze jest mudrace...
niektore zastanawiaja czemu sa takie debesciackie...
pozdrawiam.
f.
7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
Mój śmietnik
Mnie podpasowało zdjęcie Jasona Lee, może dlatego że stonowane, bez przemocy i nieszczścia.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Nie ma co przesadzac jest pare ciekawych fotek - pozatym mnie wojenne fotki az tak nie raża (w koncu nie ma co ukrywac ze nie wszedzie jest tak cukierkowo)
no niby racja, ale chyba chodzi o to zeby pokazc cos nie wprost, zeby dojsc do tego samemu, z takim niedopowiedzeniem, symbolika sceny itp.. bo tak to jest kawa na lawe, spluwa... trup...krew...ogien...trup... itd.Zamieszczone przez hazan
Wydaj mi sie ze reporter wojeny to jest bardzo nieszczesliwy czlowiek z jednej strony walczy o zycie a z drugiej ma redakcje ktora wymaga okreslonego rodzaju zdjec... i zamiast robic zdjecia o wojnie to robi zdjecia o tym jak sie wydaje gazecie/agencji (dla ktorej pracuje) ze wojna wyglada... czyli rob takie zdjecia ktore sie sprzedadza...
Takie są oczekiwania oglądających. Przecież tych badziewnych seriali w TV producenci też sami sobie nie wymyślili, no nie?Zamieszczone przez Jarek Jaworski
Niezaprzeczalnie, jest kilka "ciekawych" zdjęć!
Szczególnie nr 25!
Cześć i chwała reporterowi! Zajebiście artystyczne ujęcie.
Czy ktoś może przedstawić motywację do zrobienia i opublikowania tego zdjęcia, to proszę się podzielić.
Dla mnie debeściarskie są 03 i 28 :-)
Pozdrawiam
Marek