Przefotoszopowane. Poza tym ogólnie stockowe
pozd®ówka
regulamin pkt 8
Szczerze przyznam że słabo. Ta klawiatura w ogóle nie wiem po co. I jakoś za dużo czuć fotoszopa![]()
Za dużo PS? Wydaje mi się, że jak na garego to normalna ilośćTyle samo co w ślubniakach czy ostatniej sesji zespołu muzycznego. Co to PS, to gary po prostu (tak mi się wydaje) ma taki styl obróbkowy.
Inne argumenty do mnie bardziej przemawiają. Jak bym miał tego Pana skojarzyć z czymś to szybciej bym powiedział że jest programistą, mimo, że w kieszeni ma (prawdopodobnie) piórko od tabletu.
Marki trzy.
A ja lubię takie przerysowania i mocne pogrywanie z obróbką, pierwsze lepsze, na drugim schowana ręka tworzy dziwną bryłę z korpusem, czegoś jest za dużo. Na taką obróbkę i stylizację model powinien zagrać bardziej mimiką, oczekuję tu mocniejszego spojrzenia. Ogólnie jestem na tak.
Mnie tam się oba bardzo podobają, tylko do portretu to one chyba niezbyt pasują - to bardziej jakaś akcja, reklama - coś innego, niż typowy portret. Obróbka jak najbardziej na tak - moim zdaniem.
Ogólnie zasada była prosta, jesli to facet i w dodatku grafik, to ma być mocno zaswiecone i mocno obrobione - wrecz graficznie. Ciezkie tony mimo jasnego tła (takie wymogi do www) i swiatlo przerysowane z mocnym cieniem. tak ja to widziałem i tak zrobiłem, dzięki za odbiór.
Sebastian Małachowski
wszysko pieknie,, tylko gary, my nie wiemy ze to grafik. a przynajmniej ja nie wiem![]()