Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: [gary] portret

Mieszany widok

Domyślnie [gary] portret

portret grafika

Sebastian Małachowski

Domyślnie

jestem na nie

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Przefotoszopowane. Poza tym ogólnie stockowe
    pozd®ówka
    regulamin pkt 8

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Szczerze przyznam że słabo. Ta klawiatura w ogóle nie wiem po co. I jakoś za dużo czuć fotoszopa

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Szczerze przyznam że słabo. Ta klawiatura w ogóle nie wiem po co. I jakoś za dużo czuć fotoszopa
    Za dużo PS? Wydaje mi się, że jak na garego to normalna ilość Tyle samo co w ślubniakach czy ostatniej sesji zespołu muzycznego. Co to PS, to gary po prostu (tak mi się wydaje) ma taki styl obróbkowy.
    Inne argumenty do mnie bardziej przemawiają. Jak bym miał tego Pana skojarzyć z czymś to szybciej bym powiedział że jest programistą, mimo, że w kieszeni ma (prawdopodobnie) piórko od tabletu.
    Marki trzy.

Domyślnie

A ja lubię takie przerysowania i mocne pogrywanie z obróbką, pierwsze lepsze, na drugim schowana ręka tworzy dziwną bryłę z korpusem, czegoś jest za dużo. Na taką obróbkę i stylizację model powinien zagrać bardziej mimiką, oczekuję tu mocniejszego spojrzenia. Ogólnie jestem na tak.

Domyślnie

dzięki Wam za opinie
    Sebastian Małachowski

Coś już napisał Awatar tadpaw
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mnie tam się oba bardzo podobają, tylko do portretu to one chyba niezbyt pasują - to bardziej jakaś akcja, reklama - coś innego, niż typowy portret. Obróbka jak najbardziej na tak - moim zdaniem.

Domyślnie

Ogólnie zasada była prosta, jesli to facet i w dodatku grafik, to ma być mocno zaswiecone i mocno obrobione - wrecz graficznie. Ciezkie tony mimo jasnego tła (takie wymogi do www) i swiatlo przerysowane z mocnym cieniem. tak ja to widziałem i tak zrobiłem, dzięki za odbiór.
    Sebastian Małachowski

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

wszysko pieknie,, tylko gary, my nie wiemy ze to grafik. a przynajmniej ja nie wiem

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów