Pokaż wyniki od 51 do 58 z 58

Wątek: XIV Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video 2011

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Ta kompetencja osob powala. Pytam sie na stoisku o Olympusa , chcialem kompakt kupic. A facet nic prawie nie wie , aku nie ma wiec odpalic sie nie da , ale to najnowszy model wiec super aparat .

Rozbawila mnie para z firmy Lowepro ktora podeszla do Reporter-a obejrzec ich pasy i wyroby , pomacal sobie i strzelil "zobacz jaka tandeta".

Potwierdzam co wyzej napisano ze jak ktos pierwszy raz jedzie to warto zobaczyc , a tak to tylko po cos w konkretnym cely.

Nie bylo Samsunga , Nie bylo Olympusa.
    Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    Potwierdzam.
    Byłem na Targach w zeszłym roku. Ogólnie rzecz biorąc... lipa. Fakt faktem, że nie byłem w konkretnym celu, jednak podejścia wystawców mnie rozbroiło... generalna zasada to "PANIE... WIDZISZ TO ZA SZYBĄ? PO CO SIĘ PYTASZ, NIE CHCĘ MI SIĘ TEGO WYJMOWAĆ... JEŚLI CHCESZ KUPIĆ TO OSTATECZNIE WYJMĘ".
    Odniosłem wrażenie jakby wszyscy wystawcy tylko czekali, aż zamkną hale i pójdą na wspólną imprezę.
    Nigdy więcej.
    Byłem po raz pierwszy i zapewne jeśli ktoś jechał któryś raz z rzędu to nic specjalnego pewnie nie zobaczył. Ja jako debiutant oceniam bardzo pozytywnie targi.

Ja jechałem w kilku konkretnych celach i tylko jednego nie osiągnąłem. Dziwi mnie to co piszecie o kompetencji i podejściu do klienta wystawców, bo ja się spotkałem zgoła odmienną postawą. Pytając się o cokolwiek otrzymywałem w miarę wyczerpujące odpowiedzi. To co chciałem pomacać, pomacałem. Pomimo, że stoisko Canona nie było większe od tego Pani Zosi z targu co jarzyny sprzedaje to generalnie dość pozytywne odczucie było, szkła, puszki do pomacania Panowie dawali z chęcią.

Stoisko z pasami Reportera też bardzo miłe i otwarte, kilkakrotnie mierzyłem różne szelki nie zdradzając chęci zakupu, dopiero na samym końcu wziąłem ten co chciałem.

I tak było na wielu stoiskach. Zawiodła mnie tylko Hama, bo chciałem pomacać Defendera 220, ale Pani odrzekła, że niestety cały czas w zeszłych latach przywozili Defendery, a teraz mają nową serię i nie wzięli. Powiedziała, że poprawią się za rok, bo dużo osób pyta właśnie o 220-tkę.

Reasumując nie napotkałem stoiska, które by obeszło mnie opryskliwie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Pofatygowałem się na event Sigmy i też nie żałuję, szkła do pomacania, scenki do focenia.

Dodam, ze mi to pasiło, bo przeorałem trochę swoja szklarnie, nowa i starą z 7-ka, która mam nie dawno.
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 18-04-2011 o 07:29 Powód: Automerged Doublepost
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uprawnienia umieszczania postów