A jakie firmy były ze sprzętem studyjnym? Bo to w sumie mnie interesuje, a nie chce tracić czasu ;]
A jakie firmy były ze sprzętem studyjnym? Bo to w sumie mnie interesuje, a nie chce tracić czasu ;]
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Sigma bedzie jutro w szkole filmowej. Dziwne rozwiazanie.
Wystawil sie Nikon , z darmowym serwisem tzn nie wiem co robili , chyba czyszczenie itp *******y ale fajna sprawa. Szkielka tez byly. Sony cieniutkow tym roku , gadalem ze znajomym sam przytaknal ze bida heh. Fajny byl model jeden , wystylizowany na zula ;] , plus za pomysl bo przyciagalo uwage. Ja nie zaluje , zamowilem sobie gratisowa fotoksiazke w najlepszefoto , plus rabat na kolejna i obejrzalem co chcialem. Jest lepiej niz w zeszlym roku w sensie dostepnosci sprzetu. 90% tych samych wystawcow , w tych samych miejscach wiec ma sie wrazenie totalne powtorki z rozrywki. Wybiore sie jutro do sigmy chyba z ciekawosci jeszcze.
Jesli ktos nastawil sie na focenie modeleczekna targach to faktycznie moze byc zawiedziony. Dla osob z branzy mysle ze warto sie wybrac. Aha sprzetu studyjny rozny , quantuum , elinchrom , elfo , funsports ze swoimi gratami , marko flash bowens i pewnie cos jeszcze sie znajdzie.
Minus za durnowate zapinki na nadgarstek , 15 minut zdejmowalem...
no comment...
Targi dużo bardziej skierowane w stronę video niż foto a że temat video bardziej mnie interesował to jestem zadowolony. Furorę zrobiła naga dziewczyna pomalowana na niebiesko i pozująca do ... filmów 3D![]()
Ja byłem, wróciłem i jutro też się wybieram. Było naprawdę ciekawie - dużo wystawców i sporo sprzętu do pomacania. Ja się nie zawiodłem. Jutro zapowiada się fajny wieczór w szkole filmowej. Ten co twierdzi, że nie było modelek do focenia to chyba słabo szukał. Nie było ich dużo ale jak najbardziej były i ciekawe zdjęcia dało się zrobić.
to wrzućcie jakies foty coby poogladali ci co niebyli
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki