Jakby ktoś chciał jechać z okolic Krakowa ze mną to polecam sięjadę w piątek
Jakby ktoś chciał jechać z okolic Krakowa ze mną to polecam sięjadę w piątek
nie bedzie sigmy jak co roku...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
tzn bedzie ale tylko na evencie Z HollyWood do Lodzi w piatek
Ostatnio edytowane przez Shutterway.pl ; 12-04-2011 o 16:56 Powód: Automerged Doublepost
Przeciez K-consult bedzie
wiem ze bedzie ale nie bedzie sigmy bezposrednio na targach
bedzie mozna w piatek na evencie wyporzyczac szkla, nie bedzie mozna jak co roku na stoisku...
naprawde polecam,tyle sprzetu w jednym miejscu. A do tego albumy,ksiazki. Bede trzeci raz i napewno nie ostatni...dziwnie tylko w tym roku dzien dla profsionalistow jest w czwartek
40d 10-20,17-55.70-200,50,85,430,055
Kupno Canona nie czyni Cię fotografem. Stajesz się zaledwie posiadaczem Canona
dziwnie bo tradycyjnie![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Z tego co pamietam zawsze dla profi był 1-szy dzień czyli czwartek
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Będę od czwartku. Po drodze zahaczam o Radom więc jak się ktoś chce od tamtej strony zabrać do Łodzi albo w sobotę wrócić ze mną do Warszawy to zapraszam.
orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z wejściem na ten dodatkowy event 'Z HollyWood do Lodzi'?
byłem, zobaczyłem, wróciłem - tak w skrócie można podsumować tegoroczne targi. Jak zwykle były to targi fotoksiążek i albumów, oraz kamer i osprzętu do nich. Foto-Nova ze sprzętem Canona niczym nie zaskoczyła, a było gorzej jak rok temu - parę szkiełek powszechnie spotykanych, Sigmy nie było, Nikon i Sony mnie kompletnie nie interesowało więc minąłem szerokim łukiem. Modelki na stoiskach kiepskie z beznadziejną aranżacją do fotografowania.
Kto nie był niech nie żałuje