Ja jeździłem i jako wystawca i jako zwiedzający. Ostatni raz byłem w 2005 roku i nie ma takiej siły aby mnie tam zaciągnąć z powrotem. Stracony czas. Nie warto.
Ja jeździłem i jako wystawca i jako zwiedzający. Ostatni raz byłem w 2005 roku i nie ma takiej siły aby mnie tam zaciągnąć z powrotem. Stracony czas. Nie warto.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
A ja chyba się wybiorę.
Blisko mam, 115km. Kiedyś można było się załapać na jakiś wykład, na jakieś seminarium. Teraz tylko komercha. Ale nadal dużo sprzętu filmowego można po oglądać. Może jakąś niedrogą głowice do kranu wypatrzę.
5D, 30D, C 50/1.4 , 85/1.8 , 300/4L , 17-40/4L , 70-200/4L , z16/2.8 , N Di866
Czy bedzie tam Sigma może ?chodzi mi głównie o podpięcie sigmy i zobaczenie możliwości pewnego szkielka
![]()
Brak ;(
tylko nie 85/1.4 bo to ja rezerwuje![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
A może samyang 35mm f1,4 bedzie ?
Wybieram się tam już 3 rok i mam nadzieje że tym razem dam rade![]()
A ja właśnie natknęłam się na informację o targach na innym serwisie i zastanawiam się, czy nie spędzić tego weekend w Łodzi - do tej pory nie brałam udziału w takiej dużej imprezie foto, fajne obiektywy mogłam sobie powpinać co najwyżej na krakowskich spacerach foto z pentaksową grupą, więc może skorzystam z okazji i posprawdzam jakieś fajne szkła
Poza tym na targach będzie można zapoznać się z działaniem systemu Glidecam (chociaż to informacja bardziej dla filmowców), bo jednym z wystawców będzie Winmar, czyli oficjalny dystrybutor tej marki w Polsce.
Przeglądając stronkę www targów średnio jestem zmotywowany do przejażdżki z Wrocławia... z drugiej strony jeśli znalazłby się ktoś, kto szuka transportu z Wrocławia do Łodzi i z powrotem to czemu nie... oferuję auto i zrzutę na paliwo (LPG)![]()
Ja się wybieram byłem w sumie 4 razy z rzędu w ostatnich latach, raczej z ciekawości niż do konkretnych wystawców.
Sigma będzie jak najbardziej. Generalnie ma jedno z bardziej pokaźnych i obleganych stoisk co roku. Oczywiście jest możliwość podpięcie, przetestowania sporej części(jak nie większości?) obiektywów.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
*3 razy. //jak edytuje się posty?
Ostatnio edytowane przez vesper ; 07-04-2011 o 22:59 Powód: Automerged Doublepost