Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 58

Wątek: XIV Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video 2011

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja jeździłem i jako wystawca i jako zwiedzający. Ostatni raz byłem w 2005 roku i nie ma takiej siły aby mnie tam zaciągnąć z powrotem. Stracony czas. Nie warto.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

A ja chyba się wybiorę.
    Blisko mam, 115km. Kiedyś można było się załapać na jakiś wykład, na jakieś seminarium. Teraz tylko komercha. Ale nadal dużo sprzętu filmowego można po oglądać. Może jakąś niedrogą głowice do kranu wypatrzę.

Bywalec Awatar vinietu
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Nigdy nie miałem czasu i ochoty na szwędanie sie po targach, ale to co jest w linku już mnie zainteresowało, spokojnie o ile tylko się wpasuję czasowo, może i 2 dni postaram się zaliczyć tym razem.
    5D, 30D, C 50/1.4 , 85/1.8 , 300/4L , 17-40/4L , 70-200/4L , z16/2.8 , N Di866

Coś już napisał

Domyślnie

Czy bedzie tam Sigma może ? chodzi mi głównie o podpięcie sigmy i zobaczenie możliwości pewnego szkielka
    Brak ;(

Domyślnie

tylko nie 85/1.4 bo to ja rezerwuje
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

A może samyang 35mm f1,4 bedzie ?

Dopiero zaczyna Awatar Marcinsxx

Domyślnie

Wybieram się tam już 3 rok i mam nadzieje że tym razem dam rade

Dopiero zaczyna

Domyślnie

A ja właśnie natknęłam się na informację o targach na innym serwisie i zastanawiam się, czy nie spędzić tego weekend w Łodzi - do tej pory nie brałam udziału w takiej dużej imprezie foto, fajne obiektywy mogłam sobie powpinać co najwyżej na krakowskich spacerach foto z pentaksową grupą, więc może skorzystam z okazji i posprawdzam jakieś fajne szkła
    Poza tym na targach będzie można zapoznać się z działaniem systemu Glidecam (chociaż to informacja bardziej dla filmowców), bo jednym z wystawców będzie Winmar, czyli oficjalny dystrybutor tej marki w Polsce.

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Przeglądając stronkę www targów średnio jestem zmotywowany do przejażdżki z Wrocławia... z drugiej strony jeśli znalazłby się ktoś, kto szuka transportu z Wrocławia do Łodzi i z powrotem to czemu nie... oferuję auto i zrzutę na paliwo (LPG)

Coś już napisał
    Miasto
    Zduńska Wola/Wwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PBmarkII Zobacz posta
    Czy bedzie tam Sigma może ? chodzi mi głównie o podpięcie sigmy i zobaczenie możliwości pewnego szkielka
    Ja się wybieram byłem w sumie 4 razy z rzędu w ostatnich latach, raczej z ciekawości niż do konkretnych wystawców.
    Sigma będzie jak najbardziej. Generalnie ma jedno z bardziej pokaźnych i obleganych stoisk co roku. Oczywiście jest możliwość podpięcie, przetestowania sporej części(jak nie większości?) obiektywów.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    *3 razy. //jak edytuje się posty?
    Ostatnio edytowane przez vesper ; 07-04-2011 o 22:59 Powód: Automerged Doublepost

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów