Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Canon Lens EF 75-300mm 1:4.0-5.6 III vs Canon EF 70-300 mm f/4-5.6 IS USM

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszemot Zobacz posta
    Dzięki za wszystkie odpowiedzi...

Nie piłem... co w tym złego żeby mieć dwa lub trzy (jeżeli jakąś stałkę tez doliczymy) obiektywy?? Albo i więcej... jakiś zakaz o którym nie wiem??
    Nie ma takiego szkła jak 18-70

Jeżeli masz zamiar kupić szkło byle wydać kasę, to proszę - nie lepiej zadbać o to by wykorzystywać swoje możliwości , a nie rzucić je na półkę.:rolleyes:

Miasto
    Malbork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez N00bek Zobacz posta
    Nie ma takiego szkła jak 18-70

Jeżeli masz zamiar kupić szkło byle wydać kasę, to proszę - nie lepiej zadbać o to by wykorzystywać swoje możliwości , a nie rzucić je na półkę.:rolleyes:
    Nie ma?? No to chyba taki słoik mam w aparacie http://www.optyczne.pl/14.1-Test_obi...st%C4%99p.html:-D
    Chyba Twoja "fachowość" jest pod znakiem zapytania.
    Ale już odbiegamy od tematu. Pytałem o dwa obiektywy i dostałem wyczerpujące odpowiedzi.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    OK, sorki - zwracam honor... miało być 17-70, a napisałem 18-70 (takiego rzeczywiście nie ma) więc do admina - można te dwa wątki usnąć
    Ostatnio edytowane przez pszemot ; 12-03-2011 o 22:57 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszemot Zobacz posta
    ...Pytałem o dwa obiektywy i dostałem wyczerpujące odpowiedzi....
    Wiem, że to takie zrzędzenie - pytałeś o dwa zupełnie inne obiektywy, ale zastanów się jeszcze nad tym: http://canon-board.info/showthread.php?t=68731 Przebija jakościowo canona 70-300IS a dostępny jest w podobnej cenie.

Pozdrawiam.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów