Witam
Panie i Panowie mam pytanie o wasze doswiadczenia ze stablizacją w/w obiektywie, a raczej z jego prądożernością przy właczonym is
Pozdrawiam
Witam
Panie i Panowie mam pytanie o wasze doswiadczenia ze stablizacją w/w obiektywie, a raczej z jego prądożernością przy właczonym is
Pozdrawiam
Rzadko używałem IS-a, ale jak był włączony, to nie zauważyłem specjalnie spadku wydajności aku.
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(
mam go od niedawna, ale wszystko pozytywnie, jakos specjalnie nie zauwazylem zeby szybko zezeral baterie...
Zalezy ile razy popsrtykasz jak do jakichs ok. 1200, to wystarcza dwa ale w takiej sytuacji zawsze lepiej miec zapas. Trzy napewno wystarcza.
Ja także nie zauważyłem problemu "prądozerności przy włączonym IS", a mam go ponad dwa lata.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To chyba bardziej zalezy od ilości zdjęć które robisz niz włączonego IS.Poza tym w większości sytuacji, w czasie wesela możesz chyba spokojnie IS wyłączyć :-?
Ostatnio edytowane przez Sunders ; 10-03-2011 o 23:05 Powód: Automerged Doublepost
Witam serdecznie.
Toż to nie czajnik.
A zapasowa bateryjka w kieszeni - nie zaszkodzi.
....C50E....C40D