Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: [mostio] Zamknięci w ramie.

Domyślnie

@poszukiwacz2006
    Nie stoję uparcie na stanowisku czy to ja decyduję o tym czy wizerunek danej osoby rozpowszechniać czy nie, tylko wydaję mi się że jeżeli zamieszczam zdjęcie danej osoby na forum, nie obrażając jej, nie stawiając jej w złym świetle, to nie grozi mi wiele. Oczywiście rozważamy tutaj tylko ten konkretny przypadek.
    Jeżeli zwróci się do mnie że jej się to nie podoba (w co wątpię) od razu usuwam bez żadnego proszenia, przeproszę ładnie. Wierzę w ludzi, i mam nadzieję że nikt mnie za to nie przywiąże do pręgierza.
    Pozdrawiam

Dopiero zaczyna Awatar Kito
    Miasto
    Chodzież

Domyślnie

Ciekawy pomysł. Spojrzenia dziewczyn na 9 :-) bezcenne hehe.
    FB - http://www.facebook.com/krzysztof.kito.wierzbicki
    C40D, C5DMKII, 6 szkiełek (w porywach do 10) i kilka lampek
    Ślubne i inne na www.fotoduet.eu

Domyślnie

Może mają dziwne spojrzenie, ale były bardzo sympatyczne. Bardzo im się spodobał pomysł.

Domyślnie

Pomysł ciekawy, ale patrz. Rama - ludzie, tworzy to obraz. Co w obrazach jest wazne? Kompozycja, przedstawienie tematu. Fajnie, że zaczepialiscie ludzi na ulicy, ale warto pomyśleć o tym co dzieje się również za nimi. Kontynuuj to, nastepnym razem wybierając dwa, trzy miejsca gdzie wszystko bedzie ładnie się zgrywać.

Co do publikacji wizerunku. Osoby biorące udział w takich akcjach są świadome tego, że robi im się zdjęcie i robiły to bez przymusu (Chyba, że za mostio stał człowiek z pistoletem ) Nie ma co się na zapas martwić.

Bywalec Awatar filharmoniusz
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ciężko mi ocenić pomysł, skoro technicznie zdjęcia są złe.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Bardzo dobry projekt za 20 lat zrób to samo zobaczysz jak społeczeństwo się zmienia ...
    technicznie musisz popracować ...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów