Zawsze mozesz sobie spersonalizowac i domalowac 2 kolejne paski i zaje logo z lyzwa zarzucic + lyzwa na body.Zamieszczone przez Marcin Jagodziński
Wypas bylby co ?![]()
Zawsze mozesz sobie spersonalizowac i domalowac 2 kolejne paski i zaje logo z lyzwa zarzucic + lyzwa na body.Zamieszczone przez Marcin Jagodziński
Wypas bylby co ?![]()
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Dzieki Tomek, znalazlem. W ZoomBrowser w Edit/Manage My Camera.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Faktycznie nie mozna nic zmienic dla 350D ale glownie chodzilo mi o to gdzie to jest.
Dołek
OT: a może nasze dSLR'y przemówią o północy na wigilięfajnie by tak porozmawiać z body'm
![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
To moze teraz Błajo skomentuje powyższe. Dawno nic konstruktywnego nie napisal a widzialem ze ma duzo do powiedzenia w temacie tego watku.
Pozdrawiam,
Dołek
A ja kolegę całkowicie rozumię. No bo kto to widział tyle kasy na aparat i żeby tylko zdjęcia robił. To przecież skandal. A swoją drogą można by taką 350-tkę
połączyć z dowolnym odtwarzaczem MP3, który odtwarzał różne dźwięki otaczającej nas przyrody. Jednak na poważnie to jest jeszcze jedna możliwość personalizacji ... wyrycie scyzorykiem inicjałów na korpusie.
nie jest to jedyna możliwość :wink:Zamieszczone przez olian
ja swojego tak spersonalizowałem - powstał EOS 355D:
(i szczerze mówiąc bardzo sobie to chwalę)
(brakuje mi tylko osobnej pozycji "B")
(no ale przynajmniej nie mam tego zielonego obciachowego kwadracika :wink
pozdro.,
m.
i tacy ludzie maja aparaty :eek:
Mam kumpla Bodego, ale on bynajmniej nie jest lustrzanką choć często ma jakieś długie szkło przy twarzyZamieszczone przez Il fuoco
![]()
Ja bym poszedł dalej w personalizacji jakiej dokonał MXW.
Urwać to pokrętło.
Ja nie bede nic wiecej pisac... 350D to lustrzanka - nie zabawka.Zamieszczone przez Dołek
BTW: Fajny pomysl z tym zaklejeniem programow tematycznych![]()
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa