Moze i tak bo nic nie zmienialem ale wiem ze cos takiego bylo i glownie mi chodzi a nazwe softu i ewentualnej jego opcjiZamieszczone przez Tomasz Golinski
Dołek
Moze i tak bo nic nie zmienialem ale wiem ze cos takiego bylo i glownie mi chodzi a nazwe softu i ewentualnej jego opcjiZamieszczone przez Tomasz Golinski
Dołek
Pozdrawiam,
Dołek
Ale sie usmialem....Zamieszczone przez pazurek
airliners.net
50D + BG-E2 + 70D
+ 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EX
No nie gosc jest rewelacyjnyZamieszczone przez pazurek
i tacy ludzie maja aparaty :eek:
A co sadzisz ze jak robi JPEG i RAw to jest roznica w tonie dzwiekuZamieszczone przez Dołek
![]()
![]()
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
Pewnie w powyzszych daloby sie uslyszec roznice ale nie moglem znalezc w necie przykladowego dzwieku w tym nowym formacie "RAw"Zamieszczone przez Błajo
. Natomiast te przyklady ktore podalem akurat nie roznia sie niczym poza iloscia klapniec.
Pozdrawiam,
Dołek
Moja żona mówi, że JPEG jednak lepsze bo wiecej razy i szybciej (zapisuje), nie powiedziałem jej jedynie że jakośc słabszaZamieszczone przez pazurek
![]()
odpalalem ten soft do zmiany tematow i dzwiekow w canonie 350D. Tez bylem niezle zdziwiony ze w lustrzance takie cos sie znalazlo.![]()
Normalnie szczeka mi opadla.