Pomysł z chmurami mi się podoba. Alegoria płynącego czasu? Generalnie to pierwsze na tak.
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
Zdecydowanie 1. jest lepsza od 2. głównie ze względu na kolor, a raczej jego brak w 1. Wolę jak ruiny itp. są b&w. Ale ogólnie szacun![]()
EOS 550D / T17-50 2.8 VC / C50 1.8 / C18-55 3,5-5,6 / C430EX
Jedynka zdecydowanie coś w sobie ma. Takie miejsca dobrze się prezentują w czarno-bieli. Rozmycie chmur fajnie się zgrało z resztą. Drugie zdjęcie nie przekonuje mnie kadrem, nie jest zbyt ciekawy. Można by było z innego miejsca zrobić fajne połączenie kolorystyczne niebieskiego nieba z czerwoną cegłąMoże masz coś takiego z tej sesji?
jeden fajneszkoda takich miejsc
canon 5dmkll l canon 40d l canon 350d l 24-105mmL 4f l 50mm 1,4f l tamron 17-50mm l 580exll
pomysł na jedynkę wymiata , jakby lepiej skadrować obiekt i jeszcze wydłużyć czas , to ta praca mogła by być miażdząca
patrze na świat poprzez jasne słoiki
1 wgniata. Jednak myślę, że kwadrat tutaj niespecjalnie się spisuje. No i może było lepiej bliżej podejść i zrobić w poziomie.
jakieś tam canony
Kwadrat tutaj jest trochę konieczny bo obiekt znajduje się po prostu w mieście, na lewo osiedla bloków, na prawo magazyny, "za" aparatem droga dwupasmowa i blokowiska.
tak to wygląda, na lewo od niebieskiego, zdjęcie stare i jest tam tego więcej (kopalni).
pierwsze i ostatnie)