Jestem jak najbardziej za! Chętnie kupił bym taki kalendarz za jakieś przyzwoite pieniążkiCo prawda ze swoimi zdjęciami nie mam czans, ale chętnie obejrzę piękne prace pozostałych forumowiczów.
Jestem jak najbardziej za! Chętnie kupił bym taki kalendarz za jakieś przyzwoite pieniążkiCo prawda ze swoimi zdjęciami nie mam czans, ale chętnie obejrzę piękne prace pozostałych forumowiczów.
pomysl bardzo dobry! co do glosowanie to nie lepiej otworzyć wątek we zwykłą sondą w którym będą zdjęcia?Hm.. chyba musze wyjść w jakiś mały plener...
![]()
Pomysł świetny , przygotujmy tylko jakiś rozsądny regulamin a kłopotami technicznymi będziemy martwić się póżniej.
Mowiąc o regulaminie mam na myśli regulamin selekcji zdjęć. Przydało by się tez wiedzieć ile kosztowało by zrobienie takiego kalendarza (bo chyba sobie zdajecie spraw że aby wyglądał on dobrze to tani nie będzie)
To mogę sprawdzić, kłopotem pewnie będzie nakład i format. Najdroższym etapem jest naświetlanie (trzeba przygotować materiał w Corelu) i to ma wpływ na cenę spory. Potem format!Zamieszczone przez hazan
Jaki? A3, A4, ??????? Jaki layout? powinien byc taki by zdjęcia było widać a nie trzeba było sie domyślać co tam jest. No i faktura tu pewnie też będzie niezła jazda... mat, pół-mat, błyszczący itd. proponuje wszystkie te sprawy przegłosować demokratycznie. Trzeba by też zebrać deklaracje odnośnie ilości... no więc do boju!!!!!!! Dużo przed nami POMORZECIE ? TOWARZYSZE? (było już nie..?)
No to wal z tym do Hazana i lub Tomasza, może Muflon sie podłączy napiszcie coś, ja niestety nie jestem programistąZamieszczone przez nastier
i walimy dalej...
![]()