co to rary?
jeszcze kalkulacja dla mniejszych nakładów
100 szt - 42.00/szt
200 szt - 36.00/szt
oczywiście netto
ide lulu
dobrej nocki![]()
o jeszcze jedno przyszło mi do głowy: może skrobnąc ładne pismo do Canon Polska? Admini? W formie elektronicznej i zwykłej poleconej? (moge wysłać)
Może nas wesprą?
Dajey przecież im:
- zamknięte koło (grupa fokusowa) userów sprzętu (fanatycznych czasami)
- zmniejszamy koszty doradstwa technicznego
- propagujemy nowości
- wyjaśniamy, wspieramy i łajamy
- robimy marketing
- PR
- w przyszłości chętne grono na prezentacje zjazdy, konferencje itp
Co Wy na to?
Wyślijcie kopie listu na priva bbbjjj@o2.pl to przymonitoruje i podzwonię!
o tu są: http://www.canon.com.pl/kontakty/foto/
Ostatnio edytowane przez b'Art ; 19-12-2005 o 01:44
jeśli chcesz dofinansowania to musisz liczyć się że znajdzie się na kalenarzu logo.
A jak ma takie logo tam wylądować to strzelam w ciemno że nikt nie zgodzi se dać czegoś takiego bez "zatwierdzenia projektu"
A jak znam życie to bedziesz projekty robił do maja bo to duża firma i nie da swojej nazwy na byle co.
Już wyżucaliśmy nakłady rzedu 5 000 szt na śmietnik bo w logo jakiejś tam firmy kod koloru nie był taki jak być powinien.
wykorzystanie oficjalnego loga to nie łatwa rzecz. Naprawde
Hello
Jestem za, pomysł mnie się podobuję, też składam w corewlu do ruku różne pierdoły.
A co do żytniej to cała prawda, i to jest konstruktywna krytyka powinni sobie to wziąć w Canonie do serca!
Jak nic nie ugram w Canon PL, spróbuje z innej strony, mój kolega jest szyszką w Canon Europe (o! życie) może będzie miał jakieś przełożenie?Zamieszczone przez Tomasz Golinski
A o Żytniej sam mu pokażę! Kurde będę siemusiał troche na tłumaczyć
Myślcie ide kimać. Do jutra.
Klaus dzieki za chęci! Skądeś Klausie Mitfoch? Takiś tajemniczy - ujawnij sie, będzie łatwiej.
Do canona polska pisałem juz dwa razy w różnych forumowych sprawach - nigdy nawet nie odpowiedzieli. Dzwoniłem też do pani zajmującej sie promocją w marketingu - nie miała czasu..Zamieszczone przez b'Art
No ale mozna jeszcze raz sprubowac.