Szczerze mówiąc, to teraz jest o niebo lepiej niż wtedy. Przynajmniej takie wrażenie odnoszę. Dwóch-trzech trolli pobanowanych. Praktycznie brak pyskówek na moderatorów - kiedyś to bywały wątki!Zamieszczone przez Vitez
Szczerze mówiąc, to teraz jest o niebo lepiej niż wtedy. Przynajmniej takie wrażenie odnoszę. Dwóch-trzech trolli pobanowanych. Praktycznie brak pyskówek na moderatorów - kiedyś to bywały wątki!Zamieszczone przez Vitez
a co to był dzisiaj za jakiś wybryk? facet ciągle pisał o Tobie to samo zdanie, na Viteza też coś nawrzucał.. jakiś seba74 czy jakoś tak.
Ostatnio edytowane przez Il fuoco ; 31-12-2005 o 00:16
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
aha. niewarto o tym gadać.
co z przygotowaniami do kalendarza?
Hazan robi przygotowania?
Vitez ustala terminy?
aż się uśmiecham na samą myśl takiego kalendarzyka z jakąś fotą muflona z axalp i z tym orzełkiem svena który chyba na zawsze zapadnie mi w pamięci. coś pięknego by było... tylko pomyślcie
Teraz orłów już nie maZamieszczone przez Il fuoco
w godle mamy mniej "zawadiackie" ptaszysko
![]()
Ostatnio edytowane przez b'Art ; 29-12-2005 o 01:36
No tak Naród wybrałZamieszczone przez Il fuoco
![]()
co poradzisz. wypada pozostać w takiej lightowej opozycji i słuchać "BIG CYC - Moherowy beret" jedyne z czego ja się cieszę to to, że Ziobro dorwał resort sprawiedliwości. może ciut po ludzku zrobi porządek z tym całym przestępczym motłochem który się nagromadził przez ostatnie kilka lat.
a naród? hmm czy ja wiem czy tak do końca tak wybrał?
naród chyba liczył na koalicje z PO a mamy rząd mniejszościowy który g*** może w głosowaniach. chyba że komuś coś obieca- lepperowi więcej buraków, giertychowi becikowe itp itd. do bani z taką robotą
Panowie, zeszliśmy z tematu, chyba że wydamy kalendarz pt. " Kacze piękności".![]()
![]()
![]()
pardonale czasem niemożna być apolitycznym - o ile wogóle się da
![]()