Strona 11 z 15 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 148

Wątek: Kalendarz Canon Board z najlepszych fot.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

spokojnie Panowie może faktycznie zajmijmy się na poważnie 2007 rokiem. na 2006 jest już zdecydowanie za późno. a tak przez cały 2006 możnaby przeprowadzić competition na najlepsze fotki. tylko pasowałoby jakiś system głosowania jak już to było wcześniej pisane wrzucić/udostępnić/podpiąć do sieci. Vitez myśli racjonalnie i spokojnie. nie ma się co gorączkować. jeśli się porządnie do tego przyłożymy naprawdę może coś fajnego z tego wyjść a konkretnie bardzo ładny kalendarz naszego CB na rok 2007!! trochę wiecej optymizmu na przekór polskim realiom
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Pomysl z 2007 zdecydowanie mi sie podoba.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

pasowałoby się chociaż trochę tym tematem zająć po świętach... hmm??
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Im wczesniej zaczac tym lepiej...
    Lepiej miec go bez wysilku na pazdziernik jak gonic na marzec
    ...

Bywalec Awatar mlody911
    Miasto
    Mielec

Domyślnie

A może zrobic tak:
    Wydrukować 12 kartek z datami, logiem forum itd, a zostawic u góry miejsce na własne zdjęcia każdego użytkownika forum , który sobie taki kalendarz kupi!
    No ewentualnie gdyby można było jak na identyfikatorach indywidualne niki i np imię i nazwisko na każdej stronce pod ramką na zdjęcie wydrukować!!
    Każdy weźmie sobie zrobi 12 odbitek najlepszych zdjęć w formacie 20x30, poprzykleja w odpowiedzie miejsca w kalendarzu i będzie dumny, że jego zdjęcia tam wiszą!!!
    Kupimy dużo tych "podkładów" coby rodzince też porozdawać, cena powinna nie wyjść wysoka (bo i z 500szt. możnaby pewnie sprzedać), a jak papier będzie dobry i "oprawa" graficzna to bedzie to miało wzięcie!
    Co Wy na to?

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

taki kalendarz, to ja mogę sobie jutro zrobić i to na papierze kredowym. Pomysł był, byśmy mieli coś wspólnego, i moim zdaniem to był dobry pomysł.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Bywalec Awatar mlody911
    Miasto
    Mielec

Domyślnie

Ja to rozumiem! Ale jest też i prawda po stronie tych, co twierdzą, że niewielu kupi kalendarz z fotkami 12 innych osób, przez co i cena będzie dużo większa!
    A w taki sposób mamy wszyscy "indywidualne" i "wspólne" kalendarze z naszego forum!
    I nie z drukarki, tylko z normalnej drukarni, z normalną sprężyną!
    To tylko taki mój pomysł!
    A gdyby do tego dorzucić wzorce bieli, szarości i czerni na łańcuszku jak identyfikatory (coś jak tu http://www.whibal.com/products/whibal/index.html) to poszłoby tego pewnie z kilkaset sztuk!

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

może faktycznie zajmijmy się na poważnie 2007 rokiem. na 2006 jest już zdecydowanie za późno
    Też mi się tak wydaje.

Początki nałogu Awatar b'Art
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    taki kalendarz, to ja mogę sobie jutro zrobić i to na papierze kredowym. Pomysł był, byśmy mieli coś wspólnego, i moim zdaniem to był dobry pomysł.
    Sie zgadza i do tego chciałbym dążyć. Czy się uda? Pewnie tak, trzeba zacząć jedynie odpowiednio wcześniej. Co do odpowiedzi na pytanie -> czy ktoś kupi kalendarz ze zdjęciami kolegów - nie dyskutuje, nie wiem. Ja tak. Przecież to będą najlepsze zdjęcia według naszych opinii!!! Trzeba jedynie odpowiednio wcześnie zbudować "maszynke" do katalogowania (tematycznie?) głosowania itp. Ty o pomoc Was poproszę a potem zbiorę zamówienia i fiu do drukarni, uzgodnimy gdzie za ile i dlaczego tak drogo.
    Ostatnio edytowane przez b'Art ; 27-12-2005 o 01:32

Początki nałogu Awatar b'Art
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mlody911
    ...
    A gdyby do tego dorzucić wzorce bieli, szarości i czerni na łańcuszku jak identyfikatory (coś jak tu http://www.whibal.com/products/whibal/index.html) to poszłoby tego pewnie z kilkaset sztuk!
    To też jest fajny pomysł, osobno czy wraz z kalendarzem? Nie wiem. Pytanie ilu chętnych. Można też dodać do naszego sklapiku forumowego.

Strona 11 z 15 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów