Strona 30 z 57 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 564

Wątek: Budujemy zestaw studyjno-plenerowy

Domyślnie

pierwsze sesja za sobą 1000Ws i 500setki starczyły w zupełności a czas ładowania tylko raz dał o sobie znać ze trzeba czekać. tak ustawienie poprawka mocy i gotowy do następnego strzału. fakt na dwóch fotografów to czas za długi ale kto tak sie bawi, choć myślę nad zdalnym wyzwalaniem aparatu drugim aparatem, zysk jeden błysk a dwie fotografie z różnych miejsc.http://dl.dropbox.com/u/706522/_MG_8850smetek_2.jpg

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Smetek-FAF - efekty pokaż nie backstage.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

W sumie niby było to do przewidzenia ze tak to sie skonczy... ale ... czy ktoś sie orientuje gdzie oprocz Milso można dostac Ranger Quadra? Faktura jest niezbedna ... Moze gdzies w EU jesli w PL nie ma? Bo Milso kaze sobie czekac na sprzet od 2 do 4tyg ...

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

w B&H są albo na Amazonie

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ale zdaje sie ze to sa sklepy hamerykanskie? Za duzo chrzanienia sie z clem, podatkami itp. Wolal bym po prostu kupic to gdzies w EU, skoro u nas jest tylko Milso.

Dzieki za linki. Jeszcze pytanie techniczne - przy zakupie z innego kraju obowiazuje mnie cena netto?

Domyślnie

Jak masz vat ue i firma ktora sprzedaje tez
    to wtedy cena netto
    ale tak sobie przypomnialem ze warehouseexpress nie dostarcza do Polski (przynajmniej nie dostarczal rok temu w maju)
    Mysle ze najlepiej poszukaj na stronie elinchrome

Początki nałogu Awatar Maggot
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

z innego kraju w uni czy nie uni. Bo jak kupujesz np w usa to moze byc tak ze US doliczy sobie Vat i clo. Vat mozesz sobie odliczyc a clo to ok 3-7% nie wiem jak to policza bo na aku zdaje sie jest 7%, a na lampy 3%. W unii nalezy miec euro nip (zalatwienie to ponoc formalnosc. Do nipu jest dodawane Pl-) tylko warto pogadac z ksiegowa bo chyba sie wtedy inaczej rozlicza z US.

Uzależniony

Domyślnie

Czacha. na początku wątku podawałem namiary na holenderskiego dystrybutora. napisać , zadzwonić, podpytać.wysyłają do PL. jeszcze 2 tyg temu mieli quadry.Ceny podobne do PL. jesłi masz NIP EU to oczywiście dostajesz na fakturze netto.

co dalek
    trzeba dokupić adapter na standardowy bagnet eilinchroma /250 zł. / a pod to to już co tam chcesz. Ja mam lastolite bo są najwygodniesze do składania
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    to ten dystrybutor http://fotoflits.nl/

ja co prawda kupowałem w milso ale też zamówiłem ten zestaw w styczniu wiec spokojnie mogłem czekać na dostawę. uprzedzali że bedzie długo.
    No i oczywiście bierz glowki A. róznica w cenie niewielka a 1/6000 może sie czasem przydać
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha, i niedawno wypuścili ringa do quadry. cena w sumie nie zabija. 399 euro .
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 29-03-2011 o 13:19 Powód: Automerged Doublepost

Strona 30 z 57 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów