Pokaż wyniki od 261 do 270 z 564

Wątek: Budujemy zestaw studyjno-plenerowy

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar grzegorzki
    Miasto
    Cavan / Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pe.en.de Zobacz posta
    Wrzacając do tematu czyli - budowania zestawu.
    Chciałbym rozpocząć budowę swego zestawu od lamp którymi można osiągnąć efekt ostrego słońca.
    Wlasnie wcielo mi link z opisem softboxow z dodatkowym zlotym kolnierzem, ktore maja dawac efekt mocnego slonca. Oczywiscie mozna standartowym sprzetem - tutaj zdjecia i opis
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Maggot Zobacz posta
    Padla mi dzis druga bowensowa 750tka. W ten sam sposob co pierwsza. tyle ze ok rok pozniej. Nosz grrrrrrrrrr, a juz mialem kupowac generatorek bowensa.
    A w ktorym watku jest opisana awaria pierwszej 750, bo ciekawi mnie na co zeszla ta lampa, a wszystkiego z marca 2010 przejrzec nie sposob.
    Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    co Wy macie z tymi samolotami?...czy na każdy plener samolotem latasz?
    No i jeszcze zostaje problem czym blyskac w lodziach podwodnych !!!
    Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    Adso, pomysły się kłębią we łbie, modele, para rozgrzana, a ja co chwilę myślę o tym jak lampy przenieść i mordujemy się z tym i forma zabija treść. Poza tym podźwigasz to wszystko (8kg RANGER a gdzie reszta...?? )kilka razy w tygodniu, a jeszcze jak przypadkiem trafisz na leniwego szerpa to total kicha...
    A moze rozwiazaniem bedzie wozek akumulatorowy ? Od razu rozwiaze sie kwestia zasilania.
    Ostatnio edytowane przez grzegorzki ; 21-03-2011 o 09:19 Powód: Automerged Doublepost
    6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
    Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.

Uprawnienia umieszczania postów