Strona 7 z 56 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 564

Wątek: Budujemy zestaw studyjno-plenerowy

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piasek1989 Zobacz posta
    8,1kg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    8,1kg
    pff ja to tego w tej chwili mam walizkę alu z dwoma aku do tego ustrojstwa żeby więcej błyskało - ok 15kg

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piasek1989 Zobacz posta
    http://www.lukaszpiech.pl/2010/06/noce-i-dnie/

tutaj jest zestaw który będzie ci odpowiadać. Wsadzić to w walizkę na kółeczkach i nie widzę problemów nawet niech warzy 15-20kg.
    Ja osobiście skłaniam się z tym co Łukasz opisał w blogu. Qadra może i fajna lekka silne markowe i o stałym WB ale ciężko dostępne, serwis tak samo do tego wszystko jest dedykowane tylko pod te lampy. Oczywiście jak by się było PRO i kosiło za sesje ładną kase to jak najbardziej ale jak ro ma być do nauki i ewentualnie do małych zleceń to taki zestaw jak w linku moim zdaniem wystarcza.
    A co to za lampy? Powerluxy?

Domyślnie

Te akurat to ex-400 z fripers, ale wygladaja prawie identycznie jak powerlux, zreszt apilot tez wyglada tak samo
    Pewnie tez te same chinskie raczki te lampy skladaja

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

no przecież to proste...uprząż w zęby, dyszel, wóz drabiniasty i hejaaaa jak tak dalej będziemy wymyślać to może od razu generator?... będzie pyrkał, ale przecież na zdjęciu nie słychać

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    no przecież to proste...uprząż w zęby, dyszel, wóz drabiniasty i hejaaaa jak tak dalej będziemy wymyślać to może od razu generator?... będzie pyrkał, ale przecież na zdjęciu nie słychać
    No ja sobie o tym pomyślałem czy nie taniej i prościej generator. Względnie jakaś przetwornica do samochodu do tego długi kabel. Jak widzę ceny tych zabawek to samo mi się to narzuca ale może się mylę :cool:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No ja sobie o tym pomyślałem czy nie taniej i prościej generator. Względnie jakaś przetwornica do samochodu do tego długi kabel. Jak widzę ceny tych zabawek to samo mi się to narzuca ale może się mylę :cool:.
    Przetwornica by musiała być bardzo dobra (droga) ;]
    Generator ok, minusy hałas, mały i lekki też raczej nie jest, benzynę trzeba lać (a ta już pewnie niedługo po 6zł) no i w zamkniętym pomieszczeniu raczej tego nie będziesz używać ;]
    To nie jest drogo, popatrz ile kosztują zestawy plenerowo profoto czy innych, nie chińskich firm

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    Tak już robiłem. Ale też musi być silny bo przy słabym bezpiecznik po każdym błysku wywalał i trzeba było każdą lampę osobno ładować . I to dopiero było pierdykanie się .

Domyślnie

nie ma sensu, bo za ta cene masz tronixa (moc 2400) ktory na pewno dziala z lampami, co nie przy wszystkich przetwornicach jest takie oczywiste

agregat benzynowy to fajna rzecz ale:
    - nie za bardzo do zamknietych pomieszczen (choc zawsze mozna wystawic na zewnatrz i kabel dociagnac, ale wtedy lepiej postawic kogos do pilnowania )
    - powinien byc taki do obslugi elektroniki i
    - w zwiazku z tym cena bardzo podobna do wczesniej wymienianych zasilaczy

Ale np. generatory hondy duzo nie waza i naprawde sa bardzo sprytne w obsludze, i co wazne jak mamy benzyne na zapas to mozemy chocby i 24 h blyskac w terenie

Strona 7 z 56 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów