Te akurat to ex-400 z fripers, ale wygladaja prawie identycznie jak powerlux, zreszt apilot tez wyglada tak samo
Pewnie tez te same chinskie raczki te lampy skladaja![]()
no przecież to proste...uprząż w zęby, dyszel, wóz drabiniasty i hejaaaajak tak dalej będziemy wymyślać to może od razu generator?... będzie pyrkał, ale przecież na zdjęciu nie słychać
![]()
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Przetwornica by musiała być bardzo dobra (droga) ;]
Generator ok, minusy hałas, mały i lekki też raczej nie jest, benzynę trzeba lać (a ta już pewnie niedługo po 6zł) no i w zamkniętym pomieszczeniu raczej tego nie będziesz używać ;]
To nie jest drogo, popatrz ile kosztują zestawy plenerowo profoto czy innych, nie chińskich firm![]()
nie ma sensu, bo za ta cene masz tronixa (moc 2400) ktory na pewno dziala z lampami, co nie przy wszystkich przetwornicach jest takie oczywiste
agregat benzynowy to fajna rzecz ale:
- nie za bardzo do zamknietych pomieszczen (choc zawsze mozna wystawic na zewnatrz i kabel dociagnac, ale wtedy lepiej postawic kogos do pilnowania)
- powinien byc taki do obslugi elektroniki i
- w zwiazku z tym cena bardzo podobna do wczesniej wymienianych zasilaczy
Ale np. generatory hondy duzo nie waza i naprawde sa bardzo sprytne w obsludze, i co wazne jak mamy benzyne na zapas to mozemy chocby i 24 h blyskac w terenie![]()