maszynka do dymu nie wiem czy pociagnie ja mam 900W i to raczej nie jest duzo jak na tego typu zabawki. Probowalem z naprawde sporymi UPSami i lipa. Wykrywaly zwarcie. Ale wiatrak albo maszynkla do baniek powinna smigac.
pozdro
maszynka do dymu nie wiem czy pociagnie ja mam 900W i to raczej nie jest duzo jak na tego typu zabawki. Probowalem z naprawde sporymi UPSami i lipa. Wykrywaly zwarcie. Ale wiatrak albo maszynkla do baniek powinna smigac.
pozdro
900W to sporo, ostatnio bawiłem się taką 400W i myślę że spokojnie wystarczy.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
A do mnie dzisiaj przyszly 2 parasolki transparentne 120 cm oraz 2 razy yongnuo 460 II, a quantum w przyszlym roku. Jak Bozia da.
Witam co sądzicie o takim zestawie dla poczatkującego.? Lece teraz do Usa wiec koszty wysyłek i cła by nie podniosły juz tej ceny.Warto?
http://cgi.ebay.com/900W-STROBE-STUD...item483fe41d67
Zazwyczaj żarówka w lampach nie jest aż tak obudowana, wtedy montując na nią softbox, światło z błysku rozchodzi się w różnych kierunkach. Na tych zdjęciach wygląda jakby miała na stałe zamontowany tzw. garnek, który stosuje się np. po to żeby ukierunkować wiązkę światła na parasolkę.
Witam,
Janusz, czy masz jakieś doświadczenia z HSS we współpracy z AlienBees? Interesuje mnie czy w połączeniu z PW, czy też innym wyzwalaczem, można mysleć o sensownym naświetleniu całej klatki korzystając jedynie z części całego błysku, który w AB jest dość długi przy pełnej mocy 640 Ws.
Będę wdzięczny za odpowiedź.
pozdrawiam
Grzesiek
Bo świeci tylko do przodu, a nie na boki.
Napięcie dla USA