Pokaż wyniki od 361 do 370 z 564

Wątek: Budujemy zestaw studyjno-plenerowy

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

adso. tu nie chodzi o czas składania zestawu/ zakłada że nie focimy na wyścigi kto szybciej.

nie twierdzę że quantuumy są złe. wrecz przeciwnie .wiele razy pisałem że za tę cenę nic lepszego sie nie kupi. Twierdzę natomiast na podstawie własnych doświadczeń że wrodzone lenistwo ;P nie pozwoliło mi w zeszłym roku na conajmniej kilka sesji for fun , ...z prostego powodu.... Nie chciało mi sie targać lamp studyjnych w plener a nie zawsze jest asystent do pomocy własnie wtedy gdy jest potrzebny. owszem . Czasem wizażystka może pomóc. ale z quantumami biegać nie bedzie a z quadrą już tak.

Tylko tyle.

Natomiast przyznaję że zdecydowanie podziwiam kolegów którzy taszczą po plenerach 3xstudyjne + 3 x generatory + softy + co tam jeszcze im potrzeba w ramach swojego hobby. czapki z głów..
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ps

Prosżę. nie wracajcie już do tematów systemówek. Było mineło. każdy ten etap musi przejść, wydać kase, pobawić się i sprzedąć. Jakaś szczepionka byćpowinna to pare osób zaoszczedziłoby sobie ten etap.

ps. no to teraz czekam na wpis - blenda wystarczy
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 31-03-2011 o 10:01 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów