Strona 32 z 57 PierwszyPierwszy ... 22303132333442 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 564

Wątek: Budujemy zestaw studyjno-plenerowy

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

nie wiem czy dochodzi jeszcze problem z tym rozwiązaniem:
    http://afe.pl/catalog/uchwyt-mocowan...ch-p-1583.html

z utrzymaniem ciężaru okty na śrubce by nie opadała

w fripersowskim 60x60 repo-sofcie ta głowica kulowa jest o kant d... rozbić dokręcam mocno, a i tak opada boję się mocniej by nie złamać więc chyba przerobię na taką z przedłużką.

Uzależniony

Domyślnie

to prawda. sporo ludzi narzeka na to mocowanie kulowe. dlatego lepiej kupić przegub manfrotto czy lastolite /metal, można kręcić na full/ i tym regulować położenie zestawu soft+lampa

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

miało byc prosto i tanio, a tu same problemy... prosto nie jest a tanio w ogóle

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Drogo i prosto też nie bardzo .. ciagle pod górke czego by nie wybrac

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Dziwię się że ładujesz się w takie drogie graty tylko po to żeby spróbować. Ja ostatecznie zdecydowałem się na zasilacz quantuuma, najwygodniejszy gabarytowo, dodatkowe akumulatory niedrogie i małe.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Pank, jeszcze w nic sie nie wladowalem Ale gdybym zdecydowal sie na zestaw z zasilaczem 2400W i konwencjonalne lampy to na pewno bym ich nie uzywal... wystarczyla mi jedna sesja z Quantuumami aby zobaczyc jakie to niewygodne.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Bo taka sesja wymaga starannego zaplanowania, do latania po mieście czy innym pałacu Branickich są systemówki.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony

Domyślnie

prosto jest wtedy gdy jest bardzo drogo. a ten wariant interesuje niewielu .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    ... wystarczyla mi jedna sesja z Quantuumami aby zobaczyc jakie to niewygodne.

a nie mówiłem. wisisz mi pifko
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 30-03-2011 o 13:33 Powód: Automerged Doublepost

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Bo taka sesja wymaga starannego zaplanowania, do latania po mieście czy innym pałacu Branickich są systemówki.
    Tyle że systemówki:
    - są słabe
    - długo się ładują przy pełnej mocy

Zaleta sa ich gabaryty i cena.. chociaz czy na pewno? Ciekawe ile 580EX trzeba kupic aby pokryć moc zestawu Ranger Quadry?

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

cena na pewno nie jest zaletą 580EX II... za tą cenę kupisz dwa razy mocniejszą lampę studyjną.... jedynie mobilność je wyróżnia. Z drugiej strony, są tańsze systemówki. I nie demonizujmy tak mocy Quadry... nie wiem jak to się sumuje, ale gdyby tylko dodawac moc to dwie systemówki o liczbie przewodniej 58 to wiecej niż Quadra

Strona 32 z 57 PierwszyPierwszy ... 22303132333442 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów