Strona 3 z 57 PierwszyPierwszy 123451353 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 564

Wątek: Budujemy zestaw studyjno-plenerowy

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Wiadomo ze przy slubnym plenerze nie za bardzo jest czas na ta cala otoczke z rozstawianiem sie, ale jak juz wspomnialem w pierwszym poscie nie tylko o sluby chodzi.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Wiadomo ze przy slubnym plenerze nie za bardzo jest czas na ta cala otoczke z rozstawianiem sie, ale jak juz wspomnialem w pierwszym poscie nie tylko o sluby chodzi.
    acha, to już jasne

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

A mi wcale nie jest jaśniej Bylem w sumie zdecydowany na te Quantuuny, ale zabiles mnie czasem ladowania

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    bo tu centralnie w twarz i oczy w okte patrzą, dlatego pisałem: zależy jak świecisz, aligator ci zresztą pokazał
    Może patrzeć sobie w bok i tyle że te rozmyte plamy będą z boku ! Tu nie o miejsce ich chodzi a o to że one nie mają wyraźnych brzegów ! Środek jest jasny a brzegi coraz ciemniejsze. Nieraz nie widać gdzie się blik kończy. Już kombinowałem z tymi wewnętrznymi "przekładkami" ale nic to nie zmienia. W oczach widać jasne plamy które na brzegach tracą kontur. Moja okta nadaję się jedynie do oświetlania garniturów i to na stojakach.

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    A mi wcale nie jest jaśniej Bylem w sumie zdecydowany na te Quantuuny, ale zabiles mnie czasem ladowania
    mnie też czasem brak światła i tez dalej myślę. Opcją są elinchromy ranger quadra tylko kwota, z drugiej strony jak wydac na kilka systemówek to nie wychodzi tak strasznie potwornie drogo. Myślę, nawet ze można je sobie sprawdzić w terenie, nalezałoby się tylko umówić?? Nie wiem jak współpraca ze skyportami ale powinna być, nie musiałbym w końcu odchodzić, podchodzić zmieniac tylko przez nadajnik no i cudów nie ma ale 400Ws to nie tak mało.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ceny dodatków do Elinchroma zabijają - softboxy od 900zl, zasilanie 4000zl ...

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

quadra z jedną lampką z tego co pamietam ok 5k za komplet

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Przegladalem cennik pdf na 2011 rok - jest drogo jak na kwote ktora chce wydac na poczatku. 5k za jedna lampe to nie moj target ... tym bardziej ze bez softboxa, statywu itp. Gdy dorzucisz te elementy bedzie 7-8k

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Można iść też w coś pomiędzy Quantuum a Elinchrom Ranger a więc Fomei Panther. Ciekawym rozwiązaniem jest również to http://www.viewfinderphotography.co....plete-Kit.html
    Zobaczcie jakie to ma czasy błysku.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Tylko ze ten Fomei nie posiada regulacji mocy, na co mi taka lampa? Widze po zdjeciach ze jest jakies pokretlo na zasilaniu, ale jesli bede mial podlaczone dwie lampy to obie beda zmienialy sie jadnokowo - glupie rozwiazanie.

Strona 3 z 57 PierwszyPierwszy 123451353 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów