Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: XII Międzynarodowe Pokazy Lotnicze AIR SHOW Radom 27-28.08.2011

Mieszany widok

Domyślnie XII Międzynarodowe Pokazy Lotnicze AIR SHOW Radom 27-28.08.2011

Na razie brak informacji co będzie latało, ale przynajmniej wiadomo że pokazy się odbędą, oby nic się nie rozbiło.

http://www.airshow.sp.mil.pl/index.php

Coś już napisał Awatar _fiolek

Domyślnie

trochu wiadomo

m.in. zespoły akrobacyjne: włoski Frecce Tricolori, Francuzi z Patrouille de France i Patrouille de Swiss ze Szwajcarii, Chorwacki zespoł akrobacyjny Wings of Storm, pokaz indywidualny F-16 oraz zespołowy - Hardship Red z Belgii

najprawdopodobniej zabraknie Red Arrows z Wielkiej Brytanii oraz Midnight Hawks z Finlandii.

Organizatorzy czekają jeszcze na informacje z: Białorusi, Czech, Ukrainy, Holandii, Turcji, Szwecji, Hiszpanii, Rosji, Austrii, Grecji i Rumunii.

więcej na

http://radom.gazeta.pl/radom/1,36625...azach_Air.html

oraz

http://radom.gazeta.pl/radom/1,36625...podpisane.html

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Dla mnie pozycja obowiązkowa.

Początki nałogu Awatar ArekLodzPl

Domyślnie

...i znowu się coś rozbije, 3lata temu Zlin, 2lata temu SU i pokazy zostaną odwołane - od 3 lat nie mogę się załapać

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Zliny były dwa i to cztery lata temu. Przyjedź na treningi jak się nie możesz załapać...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Bywalec Awatar Smok
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Witam
    Z całym szacunkiem dla mieszkańców pięknego i gościnnego miasta Radomia, ale miałem nadzieję że tym razem impreza takiej skali odbędzie się w miejscu bardziej przystosowanym do pomieszczenia i obsłużenia ogromnej rzeszy widzów.
    Pamiętam Radom - dwie edycje sprzed wypadku Żelaznych, był tłok, ale znośny, podczas ostatniej edycji cały Radom był zakorkowany, a w zasadzie był jednym wielkim parkingiem, nie wspominam już o bałaganie nad którym nikt nie panował bezpośrednio po wypadku.
    Fajnie że impreza się odbędzie, ale jeszcze raz podkreślam skala imprezy przerosła możliwości i lotniska i miasta Radomia.
    Pozdrawiam
    Smok
    "Piękno jest doskonałością z defektami" - Gilbert Adair

Domyślnie

i operatorow telefonii komorkowej

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

No jeżeli chodzi o organizację tego typu imprez to trochę nam jeszcze brakuje.
    W zeszłym roku byłem na CIAF i szczęka mi opadła jak się okazało, że można zrobić parkingi na terenie lotniska i to nie jeden ale kilka, każdy z osobna bramą. Bilety sprzedawane są przy wjeździe na parking, więc nie ma mowy o śmiesznych kontrolach bagażu, a i do auta można podejść bez problemu.

Domyślnie

gonzo44 ma tutaj racje wszystko zależy od organizacji parkingi,bilety ba nawet WC.
    Radom jeszcze musi podgonić jeśli chce konkurować z imprezami tego typu z "europy" jesli oczywiście chodzi o organizacje.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów