Zamieszczone przez Raf_1975
Teksty typu "ludziom pokroju Svena i Snowbordera.." to chyba lekka przesada? Jaki pokroj?
Jeden wciska na sile, ze aparat ma dusze, drugi, ze bron ma dusze? bron i dusza? jakas paranoja!
Zamieszczone przez Raf_1975
Teksty typu "ludziom pokroju Svena i Snowbordera.." to chyba lekka przesada? Jaki pokroj?
Jeden wciska na sile, ze aparat ma dusze, drugi, ze bron ma dusze? bron i dusza? jakas paranoja!
A taki pokrój, że macie jedynie techniczne podejście do sprawy. Panie Sven (nie wiem w jakim Pan jest wieku, wnoszę że w dość młodym) ale strasznie Pan porywczy i bezrefleksyjny. Jeszcze bym prosił o jakąś inwektywęZamieszczone przez sven
Aha - i nikt nikomu nic nie wciska, jak nie chce niech nie czyta![]()
Hehe piekneZamieszczone przez Raf_1975
![]()
Ja sven dodam od siebie ze jesli Twoja wiedza i krytyczne podejscie w jej zdobywaniu jest podobne do tego co prezentujesz mowiac o broni i jej duszy to snowborder sie myli ... tylko on z Waszej dwojki zna sie na fotografii i potrafi o niej rozmawiac.
twoja opinia o moich umiejetnosciach fotograficznych nie ma dla mnie znaczenia, ale pisz sobie, moze ci ulzy. zawsze jeszcze mozesz pogadac z mieczem, czy innym scyzorykiemZamieszczone przez McKane
![]()
I co to wnosi do dyskusji?Zamieszczone przez sven
Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes:
a co wnosza poprzednie posty? gdzie tu dyskusja o fotografii?Zamieszczone przez marabut199
To napisz cos co wroci ja na tory.Zamieszczone przez sven
Na razie negujesz opinie wszystkich innych, mimo ze ci na nich nie zalezy.
Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes: