Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1138

Wątek: Analog vs Cyfra

Mieszany widok

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raf_1975

Chcę podkreślić, że moim zdaniem dyskusja w tym wątku ma charakter bardziej humanistyczny niż techniczny. Dlatego z pewnością nie spodoba się ludziom pokroju Svena i Snowboardera. Nie mniej jednak nieładnie jest mówić, że "dusza" w aparacie to stek bzdur czy coś w tym stylu. Ktoś kocha swój aparat, ktoś traktuje go instrumentalnie ale szanować się nawzajem nie zawadzi.

Teksty typu "ludziom pokroju Svena i Snowbordera.." to chyba lekka przesada? Jaki pokroj?
    Jeden wciska na sile, ze aparat ma dusze, drugi, ze bron ma dusze? bron i dusza? jakas paranoja!

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    Teksty typu "ludziom pokroju Svena i Snowbordera.." to chyba lekka przesada? Jaki pokroj?
    Jeden wciska na sile, ze aparat ma dusze, drugi, ze bron ma dusze? bron i dusza? jakas paranoja!
    A taki pokrój, że macie jedynie techniczne podejście do sprawy. Panie Sven (nie wiem w jakim Pan jest wieku, wnoszę że w dość młodym) ale strasznie Pan porywczy i bezrefleksyjny. Jeszcze bym prosił o jakąś inwektywę

Aha - i nikt nikomu nic nie wciska, jak nie chce niech nie czyta

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raf_1975
    A taki pokrój, że macie jedynie techniczne podejście do sprawy. Panie Sven (nie wiem w jakim Pan jest wieku, wnoszę że w dość młodym) ale strasznie Pan porywczy i bezrefleksyjny. Jeszcze bym prosił o jakąś inwektywę

Aha - i nikt nikomu nic nie wciska, jak nie chce niech nie czyta
    Hehe piekne

Ja sven dodam od siebie ze jesli Twoja wiedza i krytyczne podejscie w jej zdobywaniu jest podobne do tego co prezentujesz mowiac o broni i jej duszy to snowborder sie myli ... tylko on z Waszej dwojki zna sie na fotografii i potrafi o niej rozmawiac.

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane
    Hehe piekne

Ja sven dodam od siebie ze jesli Twoja wiedza i krytyczne podejscie w jej zdobywaniu jest podobne do tego co prezentujesz mowiac o broni i jej duszy to snowborder sie myli ... tylko on z Waszej dwojki zna sie na fotografii i potrafi o niej rozmawiac.
    twoja opinia o moich umiejetnosciach fotograficznych nie ma dla mnie znaczenia, ale pisz sobie, moze ci ulzy. zawsze jeszcze mozesz pogadac z mieczem, czy innym scyzorykiem

Początki nałogu Awatar marabut199
    Miasto
    London (UK)

Domyślnie

twoja opinia o moich umiejetnosciach fotograficznych nie ma dla mnie znaczenia, ale pisz sobie, moze ci ulzy. zawsze jeszcze mozesz pogadac z mieczem, czy innym scyzorykiem
    I co to wnosi do dyskusji?
    Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes:

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marabut199
    I co to wnosi do dyskusji?
    a co wnosza poprzednie posty? gdzie tu dyskusja o fotografii?

Początki nałogu Awatar marabut199
    Miasto
    London (UK)

Domyślnie

a co wnosza poprzednie posty? gdzie tu dyskusja o fotografii?
    To napisz cos co wroci ja na tory.
    Na razie negujesz opinie wszystkich innych, mimo ze ci na nich nie zalezy.
    Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes:

Uprawnienia umieszczania postów