domyslam sie. mozesz sobie podarowac takie teksty. a mecza mnie argumenty chomskiego, nie watek.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
domyslam sie. mozesz sobie podarowac takie teksty. a mecza mnie argumenty chomskiego, nie watek.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Nie mogę sobie podarować, bo moja funkcja polega na pilnowaniu przestrzegania regulaminu. Chomsky pisze kontrowersyjnie i prowokująco, ale na temat. Uwagi osobiste i sugerowanie chorób lub niepoczytalności są nie na miejscu.Zamieszczone przez sven
Wybacz, ale argument typu "dusza" nie jest na temat. mozesz sprawdzic w specyfikacji dowolnego analoga. duszy tam nie znajdziesz. to sa argumenty z radia maryja.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
A szkoda... Pamietam w zyciu kilka aparatkow, zupelnie klawych technicznie, ktore ni jak nie pasowaly mi w reku, ktorych nie chcialo mi sie nosic i ktorymi nie robilem fot. Szly na handel od reki.Zamieszczone przez sven
Gdzie to napisane, ze obiekt techniczy nie moze byc mily w obejsciu i dotyku? Tylko funkcja sie liczy?
Jesli tak, to po co robimy wiekszosc fotek? Czemu podobaja nam sie ladne super-auta skoro sa mniej funkcjonalne od Syrenki?
Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes: