Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1138

Wątek: Analog vs Cyfra

Mieszany widok

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Sven, Jac: jeśli męczy was ten wątek, to możecie go nie czytać.
    domyslam sie. mozesz sobie podarowac takie teksty. a mecza mnie argumenty chomskiego, nie watek.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    domyslam sie. mozesz sobie podarowac takie teksty. a mecza mnie argumenty chomskiego, nie watek.
    Nie mogę sobie podarować, bo moja funkcja polega na pilnowaniu przestrzegania regulaminu. Chomsky pisze kontrowersyjnie i prowokująco, ale na temat. Uwagi osobiste i sugerowanie chorób lub niepoczytalności są nie na miejscu.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Nie mogę sobie podarować, bo moja funkcja polega na pilnowaniu przestrzegania regulaminu. Chomsky pisze kontrowersyjnie i prowokująco, ale na temat. Uwagi osobiste i sugerowanie chorób lub niepoczytalności są nie na miejscu.
    Wybacz, ale argument typu "dusza" nie jest na temat. mozesz sprawdzic w specyfikacji dowolnego analoga. duszy tam nie znajdziesz. to sa argumenty z radia maryja.

Początki nałogu Awatar marabut199
    Miasto
    London (UK)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    Wybacz, ale argument typu "dusza" nie jest na temat. mozesz sprawdzic w specyfikacji dowolnego analoga. duszy tam nie znajdziesz. to sa argumenty z radia maryja.
    A szkoda... Pamietam w zyciu kilka aparatkow, zupelnie klawych technicznie, ktore ni jak nie pasowaly mi w reku, ktorych nie chcialo mi sie nosic i ktorymi nie robilem fot. Szly na handel od reki.

Gdzie to napisane, ze obiekt techniczy nie moze byc mily w obejsciu i dotyku? Tylko funkcja sie liczy?
    Jesli tak, to po co robimy wiekszosc fotek? Czemu podobaja nam sie ladne super-auta skoro sa mniej funkcjonalne od Syrenki?
    Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes:

Uprawnienia umieszczania postów