Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1138

Wątek: Analog vs Cyfra

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

Taki Hdr rozwiazalby w jakims stopniu problemy fotografii, skoro nasz analogowy mozg adaptuje sie natychmiast i potrafi odebraz wlasciwie sceny o poteznej rozpietosci tonalne to dlaczego oprogramowanie + prosta sztuczka nie moglyby tego zasymulowac.
    Tylko ktos kto nie pracowal z szara polowka moze glosic sloganiki w stylu " szarej polowki nie da zastapic ..." i jeszcze to " mozesz mi wierzyc na slowo" . brakuje mi tylko " co Ty K.... wiesz o zabijaniu" oraz " hasta a vista baby".
    Ewentualnie "Bond ... James Bond".
    cześć.Ch.

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Taki Hdr rozwiazalby w jakims stopniu problemy fotografii, skoro nasz analogowy mozg adaptuje sie natychmiast i potrafi odebraz wlasciwie sceny o poteznej rozpietosci tonalne to dlaczego oprogramowanie + prosta sztuczka nie moglyby tego zasymulowac.
    Tylko ktos kto nie pracowal z szara polowka moze glosic sloganiki w stylu " szarej polowki nie da zastapic ..." i jeszcze to " mozesz mi wierzyc na slowo" . brakuje mi tylko " co Ty K.... wiesz o zabijaniu" oraz " hasta a vista baby".
    Ewentualnie "Bond ... James Bond".
    cześć.Ch.
    To wytlumacz mi prosze, jakie oprogramowanie zastapi szara polowke? moze jakis konkretny przyklad?

Coś już napisał Awatar Robin
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    To wytlumacz mi prosze, jakie oprogramowanie zastapi szara polowke? moze jakis konkretny przyklad?
    O na przyklad tutaj.
    5D| 350D+BG-E3| S15-30| T28-75| C85|
    Fotki tutaj: flickr.com/photos/robinfoto i tutaj: plfoto
    "Tylko kisielem spłynie prawda" - ruchoporu.org

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robin
    tak, mozna polaczyc kilka klatek pod warunkiem, ze nic sie nie rusza. tylko po co, skoro mozna zrobic 1 klatke

mozna tez zalozyc maske na pol obrazka i shadows/highlight

Uprawnienia umieszczania postów