Pokaż wyniki od 931 do 940 z 1138

Wątek: Analog vs Cyfra

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    to również koszty, zapewne dla zastosowań profesjonalnych bardzo wysokie. Stąd moja polemika na temat fikcyjnych 300pln jako kompletnego kosztu analoga.. Gadanie chomsky'ego, że cyfra jest drooooga jest wzięte z kosmosu, no chyba, że ktoś robi mało, wąsko-i-monotematycznie i do szuflady bez odbitek lub skanów wysokiej jakości. Ale wtedy cała ta gadanina o mega-super-hiper jakości nie ma sensu.
    Tak, sam aparat to rzeczywiście dopiero początek wydatków. Ale jeśli koszty miałyby się zwracać to dlaczego nie* ?

*mi się jeszcze niestety nie zwraca :wink:

Chomsky chce najwyraźniej pokazać, że jest lepszy - bo robi na nic nie wartym, zakurzonym i zawodnym sprzęcie, co jakoby jemu, jako fotografowi dodaje chluby i sprawia, że prawdziwie rozumie fotografię, w przeciwieństwie do elektronicznych gadżeciaży. Podobnie jest z programowaniem w notatniku, czy odpalaniem Linuksa z dyskietki i w trybie konsoli.. to prawdziwe wtajemniczenie. To wyciąganie kuli z rany w dziczy bez znieczulenia, zardzewiałym nożem do oprawiania tuczników

Nie sądzę, aby u was było to diametralnie lepsze, więc wracamy do wątku zabawowo - hobbystycznego.
    Nie widziałaś jeszcze porządnych skanów :razz:

EDIT: Tak w ogóle to nie wiem po co dałem się wciągnąć w ten wątek
    Lepiej pójdę robić zdjęcia.
    Ostatnio edytowane przez Bagnet007 ; 13-05-2007 o 14:38

Uprawnienia umieszczania postów