Taki trochę Pink FreudZamieszczone przez marabut199
![]()
Taki trochę Pink FreudZamieszczone przez marabut199
![]()
Cyfrow masowka zacnie nas nudzic, wiec by choc troszke byc elitarnym kazdy siegnie po stare techniki ( niech widza jaki jestem artysta). Zaleja nas zdjecia cz-b niekoniecznie ciekawe. A kazdy szanujacy( jazzy) sie fotograf bedzie sie snul po ulicach ( streetfoto)z najstarszymi zlomami jakie beda pod reka. Taka wizja jest mozliwa, ale czy bedzie to pelnia analogowego szczescia? jak sie juz maja masowo petac z analogami, niech pozostana przy cyfrze.
Sledze licytacje A1 Canona, bardzo go chcialem zawsze miec, ale byl za drogi, teraz to co innego. jakby lustro nie gwizdalo ... .
Czesc.Ch.
Ostatnio edytowane przez chomsky ; 10-05-2006 o 01:30
Analog ma "dusze".
...And Justice for AllZamieszczone przez Raf_1975
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Ten wątek przechodzi sam siebie w rozszerzaniu tematykiZamieszczone przez kami74
![]()
Musze przyznac, ze z ta metallika to mnie zalatwiliscie.
czesc.ch.
Analog ma "dusze".
No dobra, troche OT ale troche w temacie...
W dzisiejszym The Times jest artykul o tym jak facet co cale zycie scigal sie tylko na Sony PlayStation okazal sie szybszy o prawdziwego kierowcy wyscigowego!!!Cyfra pobila analoga?!
![]()
Dokad ten swiat zmierza???
Chomsky - jedno pocieszenie - jak Iranczyki, Koreanczyki (czy inna cholera) walna atomowka to te wszystkie cyfry szlag trafi na miejscy i trzeba bedzie mechanicznego pudla zeby to co zostanie sfotografowac!![]()
Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes:
Nie dość, że Metallica to jeszcze AtomówkiA gdzie poczciwy Reksio i Bolek i Lolek? Kreskówki też coraz częściej są renderowane cyfrowo, albo przynajmiej wspomagane kompem. A nie ma to jak porządna kreska, co nie?! A takie "StarWars" w pierszej edycji fajne były wizualnie, a te nowe kopmuterowe to z lekka kwasem zalatują. Postęp panie...
Tylko nie negujmy postępu tak całkiem!
Postęp jest potrzebny.
Gdyby nie postęp i ewolucja, to nadal wpiżalibyśmy banany siedząc na palmach. Lub fotografowali Nikonami.
Ewolucja mi się podoba.
Szczególnie ewolucja "Rodinalu" w "Rodinal Special"...
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Eee, ja tylko czasem. Zwłaszcza tam, gdzie jest jeszcze zbyt mały i hybryduje ze starymi technikami. Wtedy mnie drażni, ale nie zawszeZamieszczone przez Silent Planet
O qrde - to ja cały czas myślałem, że ten wątek jest w hydeparku. Tam jest jego miejsce :-P
Ostatnio edytowane przez Raff ; 13-03-2006 o 13:48
Nie ma co zwalać na komputer - winny jest IMHO operator tego komputera. Większość bajek renderowanych w 3D jest kiepska, bo brakuje im malarskiego sznitu. Ale np. taki Shrek wyrenderowany jest świetnie i pod względem wizualnym nie można mu nic zarzucić. A wiele bajek tradycyjnych bajek narysowanych i podmalowanych jest tak koszmarnie, że chce się wyć...Zamieszczone przez Raf_1975