Te szkiełka nie tylko wyglądają ale super działają ...
mój podstawowy komplet + KIT....
Te szkiełka nie tylko wyglądają ale super działają ...
mój podstawowy komplet + KIT....
Tak mam Tokine ATX PROII 28-70/2,6-2,8. Bardzo fajnie sprawuje sie w analogu, choc inne opinie nie byly az tak entuzjastyczne? Rzeczywiscie mozna nia gwozdzie wbijac.
Popmart- piekne szkla!
Czornyj- finezja moize zle powiedzialem, to bardziej precyzja a nie szuranie plastiku.
Czesc.Ch.
Analog ma "dusze".
Ale za to Planarem
zaraz bezduszne .... obrażam się![]()
Ze tam bezduszne! Toz to piekna defilada. Poloz obok jakiegos kita plasticzaka zoomiaka a wszyscy umra ze smiechu. Albo biala eLke. Wtedy ja umre, tez ze smiechu.
czesc.Ch.
Analog ma "dusze".
ja umarlem widzac taka swietosc sfocona cyfra.Zamieszczone przez chomsky
czesc.gawryl.
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Gawryl- a czym mial biedak sfocic? Niechby i cyfra, byle temat byl analogowy. Zreszta takie szkielko wpiete w cyfre tylko nobilituje plasticzaka.
czesc.ch.
Analog ma "dusze".
O rany, wlazłem zobaczyc jak dyskusja, czy konstruktywna a tu bicie piany. Jedno i drugie jest fajne i ma "dusze" - cyfra nawet bardzo rozbudowaną
Jedno nie wyklucza drugiego. Należy tylko je umiejętnie wykorzystać.
MOŻE MI SIĘ CHCEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
Theo- w Fotopolis jest omowienie nowej lustrzanki Panasonica. Jej konstrukcja nawiazuje do najlepszych wzorcow z czasow analoga. To po Epsonie i srednioformatowej Mamiyi sygnal, ze budzi sie fala niejakiej nostalgii ale i powrot do sprawdzonych wzorcow w dziedzinie ergonomii.
Czesc.Ch.
Analog ma "dusze".
Nooo niby, że tak. Autka o image'u oldboyów też są w modzie. A ja wolałem EOSa 300 od Praktiki. Te stare kwadraciaki mają coś fajnego w sobie, ale mnie ergonomicznie tak średnio. Taki np. Canon A-1. Fajne to, owszem, ale jakbym miał tym focić - to po doświadczeniach z 50E bym go raczej prędzej na półkę położył, bo taki ładny w sumie no jest![]()
Raff- musisz przyznac jednak, ze Olympus czy Pentax robili male zgrabne slr-y manualne. Potem jednak puszki urosly i wcale nie staly sie lzejsze, mimo, iz z plastiku. Rosly gripy- uchwyty, rosly obiektywy, wszystko pecznialo. Masz racje z ta lepsza ergonomia. Dzisiejsze aparaty sa ergonomiczne i fajnie sie trzymaja, ale to nie sa juz cacuszka jak Oly OM1/2/3/4.
Czesc.Ch.
Analog ma "dusze".