Strona 50 z 114 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 1138

Wątek: Analog vs Cyfra

Początki nałogu

Domyślnie

Muflon- nawet jakby bylo zrobione 350D/20D to i tak byloby genialnym zdjeciem. Doskonale wiesz, ze swietne zdjecia robione byly drewnianymi pudelkami, obleczonymi w skore.

Nie moge znalesc linka do tego zdjecia.( moze sa na srtonie FOTO?)
    Jetchan. "Carthaginam deleta esse". Analog i tak lepsiejszy a 20D jest do bani. Bez wzgledu na to jakie zdjecia mi sie podobaja.
    Piotr zadales mi mysli i pracy na tygodnie. Nielatwo zadnemu z nas stworzyc taka antologie najbardziej poruszajacych nas zdjec, czy tez najpiekniejszych. Zeby wybrac taka dziesiatke trzeba by przewertowac roczniki i albumy i liczne strony internetowe. Ale jak znajde link to wrzuce do watku.
    Tomasz Golinski- Zosia nie pokazuje swoich zdjec na zadnym forum, ma to po swoim panu. Pokazujemy zdjecia w gronie przyjaciol i ludzi nam zyczliwych ( zyczliwy i dobrze wychowany nie obsmieje). Pokazywanie zdjec w sieci nie ma najmniejszego sensu( znowu offtopic).
    Czesc.Ch.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Tomasz Golinski- Zosia nie pokazuje swoich zdjec na zadnym forum, ma to po swoim panu. Pokazujemy zdjecia w gronie przyjaciol i ludzi nam zyczliwych ( zyczliwy i dobrze wychowany nie obsmieje). Pokazywanie zdjec w sieci nie ma najmniejszego sensu( znowu offtopic).
    Czesc.Ch.
    I to chyba kończy szanse na dyskusje...
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Coś już napisał Awatar piotr.23
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

... Piotr zadales mi mysli i pracy na tygodnie. Nielatwo zadnemu z nas stworzyc taka antologie najbardziej poruszajacych nas zdjec, czy tez najpiekniejszych. Zeby wybrac taka dziesiatke trzeba by przewertowac roczniki i albumy i liczne strony internetowe. Ale jak znajde link to wrzuce do watku.
    Czesc.Ch.
    - emm... nie proponuję dzieła pontyfikalnego. Nie dostaniesz dwójki za pomyłkę, przynajmniej nie ode mnie. Ale czekamy: uczymy się całe życie

Pozdr | Piotr

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

( zyczliwy i dobrze wychowany nie obsmieje). Pokazywanie zdjec w sieci nie ma najmniejszego sensu( znowu offtopic).
    Zgodnie z pewna zasada przyjazni dobry przyjaciel powinien wysmiac/wytnkac wszelkie braki i potkniecia, tak normalnie brutalnie bez ceregieli i owijania w bawelne. Dzieki temu nie ma wstydzu przy obcych, mozna sie poprawic i stac sie lepszym...

...no ale to nie kazdy zna.
    ...

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

...Pokazywanie zdjec w sieci nie ma najmniejszego sensu
    ...bo prawdziwe zdjęcie to jest na papierze albo na ścianie/ekranie. A nie na monitorze.
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74
    ...bo prawdziwe zdjęcie to jest na papierze albo na ścianie/ekranie. A nie na monitorze.
    Ta... Ciekawe czy ten sam farmazon beda dalej powtarzac jak juz nie bedzie prawdziwego papieru a na scianach same monitory Bez przesady...
    ...

Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Haha... Specjalnie nie zamiesciłem emotikona

Początki nałogu

Domyślnie

Piotr- jak cos robie to dobrze, bez przypadku ( zboczenie zawodowe), takiej antologii nie da sie stworzyc nawet w tydzien siedzac non stop, pisze z doskoku majac tylko chwilke, nie jestem gotow na poswiecenia . Moze cos z przypadku sie przydarzy.
    Tomasz Golinski- masz racje to konczy dyskusje, wystawianie zdjec na jakimkolwiek forum nie ma najmniejszego sensu.
    Kami- nie ma sensu z innego powodu, z powodu chamstwa i glupoty.
    Czesc.Ch.

Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Kami- nie ma sensu z innego powodu, z powodu chamstwa i glupoty.
    powiem inaczej. Nie ma sensu w Twoim przypadku. focisz juz X lat (X to nie 10 tylko iks) i podoba ci sie to co co sie podoba nie potrzebujesz porad i nauki od często mlodszych i mniej doswiadczonych kolegów. Natomiast tacy jak ja którzy dopiero stawiają swoje pierwsze pstryki IMO powinni wystawiac sie na publiczna chłoste bo wsród róznych dziwnych opinni często znajdzie sie cenne wzkazówki jak robić, żeby było lepiej.

Bywalec

Domyślnie

Chomsky jeśli 20d i inne aparaty Canona są takie be,to jesteśmy pełni podziwu dla osób które coś osiągnęły tymi aparatami,prawda?Gdy ich zdjęcia będą gdzieś zamieszczone (choćby w NG),to znaczy,że coś przedstawiają-wyrażają,a nie że są idealne technicznie.To co piszesz to duży komplement dla tych wszystkich ludzi,za co powinni być Ci wdzięczni.Bo "strach" pomyśleć,jakie by mieli zdjęcia gdyby zrobili przesiadkę na lepsze aparaty.Pzdr.
    Canon 5d mark II, C 24-105 L | C 70-200 2,8 | C 100 2,8 | zapraszam na moją stronę: www.foto-bank.net

Strona 50 z 114 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów