Jak wiecej niż A4 to równie dobrze - a nawet często lepiej - mozna to zrobić cyfrą. Zdjęcie 2 x 5 metrów TEŻ - tak apropos gdzie takie zrobić - mnie najszersze jakie udało się znaleźć to na plotterze coś ok 1.20m szer. W rozdzielczości nawet lepszej od tego co możesz uzyskac ze średniego formatu. Moge to zrobić moim 20D przy nakładzie pracy 10 krotnie mniejszym od Twojego z kamerą analogową. Mówię to całkowicie poważnie, nie fantazjuję i nie żartujęZamieszczone przez jaca
Tak ale podpierałeś się nie argumentami merytorycznymi tylko sformułowaniami w rodzaju "...mam wiedze na ich temat..." lub "...skaner do dia wieloformatowych kupiłem jakieś 10 lat temu..." co, musisz przyznać, niewiele wnosi. Kupiłem se kamerę wideło w 1986 roku. To 20 lat temu i co to oznacza - NIC. Dalej ją zresztą mam.Zamieszczone przez jaca
no pare razy to nawet dość autorytatywnie na temat Canona się wypowiedziałeś w tym wątku.Zamieszczone przez jaca
Ja nie żywie urazy (choć Il fuoco sądzi, ze gotowismy sie pozabijać). Na ta używana 50 się nie piszę - mam własną.
Janusz