Strona 44 z 98 PierwszyPierwszy ... 3442434445465494 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 1138

Wątek: Analog vs Cyfra

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Muflon, sila autosugestii jest ogromna
    ...

Bywalec

Domyślnie

Muflon dokładnie-idealnie to skomentowałeś.Właśnie..co by było?Czy to by zmieniło wyraz tego zdjęcia?

Chomsky nie rozumiem Cię trochę-mówisz o zdjęciach które coś wyrażają,a sprzeczasz się o jakość zdjęć,mówisz,że analogi "rysują" piękniej,że mają coś w sobie.Rozumiem,że piękne,wzruszające zdjęcie zrobione cyfrą dla Ciebie traci piękno? Ech.
    Canon 5d mark II, C 24-105 L | C 70-200 2,8 | C 100 2,8 | zapraszam na moją stronę: www.foto-bank.net

Początki nałogu

Domyślnie

Muflon- nawet jakby bylo zrobione 350D/20D to i tak byloby genialnym zdjeciem. Doskonale wiesz, ze swietne zdjecia robione byly drewnianymi pudelkami, obleczonymi w skore.

Nie moge znalesc linka do tego zdjecia.( moze sa na srtonie FOTO?)
    Jetchan. "Carthaginam deleta esse". Analog i tak lepsiejszy a 20D jest do bani. Bez wzgledu na to jakie zdjecia mi sie podobaja.
    Piotr zadales mi mysli i pracy na tygodnie. Nielatwo zadnemu z nas stworzyc taka antologie najbardziej poruszajacych nas zdjec, czy tez najpiekniejszych. Zeby wybrac taka dziesiatke trzeba by przewertowac roczniki i albumy i liczne strony internetowe. Ale jak znajde link to wrzuce do watku.
    Tomasz Golinski- Zosia nie pokazuje swoich zdjec na zadnym forum, ma to po swoim panu. Pokazujemy zdjecia w gronie przyjaciol i ludzi nam zyczliwych ( zyczliwy i dobrze wychowany nie obsmieje). Pokazywanie zdjec w sieci nie ma najmniejszego sensu( znowu offtopic).
    Czesc.Ch.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Tomasz Golinski- Zosia nie pokazuje swoich zdjec na zadnym forum, ma to po swoim panu. Pokazujemy zdjecia w gronie przyjaciol i ludzi nam zyczliwych ( zyczliwy i dobrze wychowany nie obsmieje). Pokazywanie zdjec w sieci nie ma najmniejszego sensu( znowu offtopic).
    Czesc.Ch.
    I to chyba kończy szanse na dyskusje...
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Coś już napisał Awatar piotr.23
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

... Piotr zadales mi mysli i pracy na tygodnie. Nielatwo zadnemu z nas stworzyc taka antologie najbardziej poruszajacych nas zdjec, czy tez najpiekniejszych. Zeby wybrac taka dziesiatke trzeba by przewertowac roczniki i albumy i liczne strony internetowe. Ale jak znajde link to wrzuce do watku.
    Czesc.Ch.
    - emm... nie proponuję dzieła pontyfikalnego. Nie dostaniesz dwójki za pomyłkę, przynajmniej nie ode mnie. Ale czekamy: uczymy się całe życie

Pozdr | Piotr

Miasto
    USA

Domyślnie

( zyczliwy i dobrze wychowany nie obsmieje). Pokazywanie zdjec w sieci nie ma najmniejszego sensu( znowu offtopic).
    Zgodnie z pewna zasada przyjazni dobry przyjaciel powinien wysmiac/wytnkac wszelkie braki i potkniecia, tak normalnie brutalnie bez ceregieli i owijania w bawelne. Dzieki temu nie ma wstydzu przy obcych, mozna sie poprawic i stac sie lepszym...

...no ale to nie kazdy zna.
    ...

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

...Pokazywanie zdjec w sieci nie ma najmniejszego sensu
    ...bo prawdziwe zdjęcie to jest na papierze albo na ścianie/ekranie. A nie na monitorze.
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74
    ...bo prawdziwe zdjęcie to jest na papierze albo na ścianie/ekranie. A nie na monitorze.
    Ta... Ciekawe czy ten sam farmazon beda dalej powtarzac jak juz nie bedzie prawdziwego papieru a na scianach same monitory Bez przesady...
    ...

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Muflon- nawet jakby bylo zrobione 350D/20D to i tak byloby genialnym zdjeciem. Doskonale wiesz, ze swietne zdjecia robione byly drewnianymi pudelkami, obleczonymi w skore.
    No, to juz jestesmy prawie w domu . Czyli jednak zgadzasz sie, ze genialne zdjecie jednak mozna zrobic rownie dobrze drewnianym pudelkiem, dobrym manualem, jak i najnowsza wersja "full-wypas-canon-megapixel"? Dokladnie tak samo jak i knota? To w takim razie po co te wszystkie epitety w strone cyfrowek?

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Haha... Specjalnie nie zamiesciłem emotikona
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Strona 44 z 98 PierwszyPierwszy ... 3442434445465494 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów