Ludzie będziecie ciągli ten temat w nieskończoność?:> Jak dostaliście to gitaraDiodak to zrozumie i docenia wasze podziekowania :]
Ludzie będziecie ciągli ten temat w nieskończoność?:> Jak dostaliście to gitaraDiodak to zrozumie i docenia wasze podziekowania :]
ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków![]()
www.SIERAQ.digart.pl
..::SieraQ::..
A kiedy III tura?
niedługo tez czekam i się nie buntuję. trochę cierplowości
a co tez mogę sobie tu poklikać
polecam subskrypcje watku na email i na pewno zdazyszZamieszczone przez swiderski
![]()
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
Mogłem zacząć zbierać już wcześniej "po staremu", ale KuchateK obiecał zrobić formularz, że zautomatyzować trochę to całe zamawianie i żeby każdy sobie mógł wejść i zobaczyć ile jest zamówionych identyfikatorów i smyczy. Ale że KuchateK się obijał to tak wyszłoa mówiłem, zeby poganiać przez PW ?
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Diodak to moze podeslij mi na PW specyfikacje tego formularza to jak bede mial chwilke to cos moze bym wyskrobal??
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
Nie bede pisal kto obija sie bardziej. Dalej nie odpisales na moje pytania jak chcesz zrobione niektore rzeczy. W swoich logach znajdziesz pytania ktore Ci zadalem w sobote.Zamieszczone przez Diodak
...
skąd ja to znam :-)
zaczyna sie wzajemne punktowanie a to z reguły oznacza że 'projekt musi ulec przesunięciu na czas przyszły z przyczyn technicznych niezależnych od zarządu firmy'![]()
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...