A ja mam awizo :neutral:
A ja mam awizo :neutral:
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Podziękowania dla DiodakaDotarło z opóźnieniem. Miałem problem z docieraniem poczty. Zrobiłem awanturę - poskutkowało
![]()
Do mnie również dotarł. Dziękuję bardzo !!!
Mam i ja
nie MAMBĘ ale ID
dzięki Diodak
EOS 350D, EFS 18-55 II, 420EX , 512MB high sped, Sto-Fen Omni-Bounce
domin@gdz.pl
No no Diodak, dostałem od Ciebie niezły wypasik. Słyszałem, że towar pierwsza klasa, ale to jest prima sortaDzięki.
Chwilę mnie nie było, ale listy dochodzą to dobrze. Jak do dwóch tygodni nie dojdzie czyjś identyfikatorek to proszę o info. Dotyczy to jednak tylko przesyłek poleconych bo na te mam kwity i będę mógł się kłucić. Zresztą tym razem mają wszystkie ID-ki dojść 8) .
Jeszcze raz dziekuje za wsparcie piwne :cool: .
III tura identyfikatorków i II smyczy będzie prawdopodobnie od następnego tygodnia. KuchateK się nie wyrobił z formularzem. Kto jest zainteresowany niech mu wyśle PW i go pogoni
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Ja już czekam na III turę, będę pierwszy na liście chętnych!!!!Zamieszczone przez Diodak
![]()
Moi informatorzy donieśli mi właśnie, że ID dotarł i do mnie- szkoda tylko, że zobaczę go dopiero w maju![]()
Dzięki.
a co w UK poczta nie dziala? strajk, kataklizm? czy co noc zmieniasz zakwaterowanieZamieszczone przez pejot
![]()
ID dotarly juz do USA i do CH wiec dlaczego do UK mialo by nie dojsc?
przesyłka dotarła w czwartek jesteś wielki Diodak![]()