Jasne, że tak :-)
Pisze się jak najbardziej :-)))
Smyczy kupię kilka ;-) Tak na wszelki wypadek ;-)))
Jasne, że tak :-)
Pisze się jak najbardziej :-)))
Smyczy kupię kilka ;-) Tak na wszelki wypadek ;-)))
Michał vel Herbie
-= Dużo czytam, mało pisze =-
Mój CANON jeszcze daleeeeeeko...Ale będzie na pewno :grin:
Wszelkie deklaracje w tym watku jak i PW do Diodaka mozecie sobie narazie odpuscic... Nie ma to teraz sensu i nikt nie bedzie tego potem przepisywal...
Za to przegladajcie forum przynajmniej raz na tydzien. Niedlugo sie tu pojawi watek dotyczacy nowych serii identyfikatorow i smyczy, cen i calej procedury zamowieniowo/platnosciowo/cierpliwosciowej![]()
...
KuchateK zadeklarował pomoc techniczną i wykona wygodny formularz dzięki któremu będzie można samemu online zamawiać ID i smycze i jeszcze wypluje kwotę do zapłaty![]()
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
niech jeszcze jakis browarek wypluwa, ot coZamieszczone przez Diodak
![]()
A skoro już o browarkach - Diodak, na jakie konto przelewać Ci wyrazy uznania "na browarka" za załatwianie ID?Zamieszczone przez nastier
To samo, co przelewy za ID?
Już z tymi uznaniami to nie przesadzajcieZamieszczone przez Michal-Czuba
... ale jakby ktoś miał chęć to numer konta ten sam
. Dzięki.
No wlasnie :P Dlugo robi, znika bez znaku zycia... Eeee...Zamieszczone przez Diodak
![]()
...
Sorry Diodak to znów ja. Wiem że jestem upierdliwy jak stary komar ale mam kolejne pytanie. Masz jakieś potwierdzenie, że wydrukowali już wszystko ?Zamieszczone przez Diodak
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Nic się nie dzieje kami74, juz odpowiadam a raczej przypominamZamieszczone przez kami74
. Identyfikatory były już gotowe w poniedziałek mieli tylko dodrukować dane forumowiczów, ale do tego potrzebowali poprawionego pliku z danymi. Pliczek wysłałem w nocy z poniedziałku na wtorek a gość przez telefon powiedział, że zrobią to w ciągu jednego dnia. Do końca tygodnia identyfikatory powinny być u mnie
.
Może to dziwne ale drukarnia wyrobiła się w terminie. Dzisiaj przyszła paczka z identyfikatorami - rodzinka odebrała. Ile zdołam zapakować plakietek na weekendzie w przerwach uczenia się tyle wyślę. W pierwszej kolejności do tych co wcześniej zamówili, a resztę w następnym tygodniu
.