Cytat Zamieszczone przez kami74
No to mamy piątek Rozumiem, ze kolega Diodak jest juz po rozmowie z drukarnią. Czekamy na krótka informację co i jak a przede wszystkim kiedy Pozdrawiam
Zgadza się... zadzwoniłem i już prawie skończyli... tzn wydrukowali wszystkie karty (podkład) ale zostało jeszcze nadrukowanie danych osobowych. Wprowadzili kilka dni temu szablon pliku z danymi do personalizacji i muszę przerobić nasze zamówienie do wymaganego formatu. Dzisiaj im to wyślę, a w nocy powinni już zacząć dodawać personalizację na karty. Dzisiaj dzwoniłem i gość mówił, że prawdopodobnie jutro będzie gotowy cały nakład .

Cytat Zamieszczone przez Vitez
Nie wszyscy... paru osobom utknely ID po drodze gdzies na poczcie . Dlatego tym razem bylo do wyboru zeby brac przesylke polecona, priorytetowa jako bezpieczniejsza.
Po oglądnięciu kilka dni temu Uwagi w TVN o buszowaniu w paczkach i "ginięciu" przesyłek w Poczcie Polskiej mam warażenie, że i tak nieźle poszło . Na tyle wysłanych kopert prawie wszystkie doszły .

Cytat Zamieszczone przez kami74
Dokładnie tak jak pisze Vitez. Zapłacone, wydrukowane, wysłane i........dooop..... Nie doszło
Odpowiadając TOKIN, tak płaciłem drugi raz bo przecież Diodak nie może odpowiadać za poczte polską
Wiem, że nie do smiechu tym którzy zapłacili a przesyłki do nich nie dotarły . Teraz przynajmniej będzie możliwość reklamacji jak ktoś zamówił list polecony.