Strona 14 z 38 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 374

Wątek: Identyfikatory - II tura - ZAKOŃCZONA

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Z racji powtarzajacych sie pytan wyedytowalem temat watku nieco... (jak sie Diodak okresli dokiedy dokladnie przyjmuje zamowienia to mozna latwo zmienic).

Kazdy, kto mimo takiego tytulu spyta sie jednak "czy mozna jeszcze zamawiac" niech sie liczy z utrata posta 8)

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Z racji powtarzajacych sie pytan wyedytowalem temat watku nieco... (jak sie Diodak okresli dokiedy dokladnie przyjmuje zamowienia to mozna latwo zmienic).
    Vitez to niech będzie tak jak napisałeś w temacie. Do 22 stycznia (niedziela) zbieramy zamówienia i do tego samego dnia musi być zrobiony przelew, żeby w poniedziałek zaksięgowali wszystkie wpłaty dokonane na weekendzie. Wtedy sprawdzam czy jest cała kasa i zamawiam.
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak
    Vitez to niech będzie tak jak napisałeś w temacie. Do 22 stycznia (niedziela) zbieramy zamówienia i do tego samego dnia musi być zrobiony przelew, żeby w poniedziałek zaksięgowali wszystkie wpłaty dokonane na weekendzie. Wtedy sprawdzam czy jest cała kasa i zamawiam.
    Dolicz ze dwa tyg na popedzanie spoznialskich... albo okreslamy od razu ze jesli kwota na dzien 22.01 bedzie wystarczajaca (ponad 100 ID) to ci ktorzy nie wplacili traca zamowienie .

(A ci ktorzy po calej akcji beda marudzic "jacy wy zli, nie zaplacilem, bo nie zdazylem bo costam" - rowniez niech sie licza z mozliwoscia utraty posta 8) )

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie

Ja juz dawno zapłaciłem i się nie chwale jak wszyscy
    Jak wpłaciliście kase to zachowajcie to do siebie ... Diodak Was nie oszuka ... Dostanie kase to będzie towar PoZdrO
    ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków
    www.SIERAQ.digart.pl
    ..::SieraQ::..

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Diodak proponuję, byś do spóźnialskich wysłał maila z przypomnieniem - zamawiałem już jakiś czas temu, chwilę nie wchodziłem na forum - wczoraj przypomniałem sobie o ID, zobaczyłem że można już wpłacać więc wpłaciłem. Podejrzewam, że kilka osób też może po prostu nie pamiętać

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Też mam takie wrażenie, ze dużo osób zamawiających zapomniało o sprawie :-P . Jak patrzę na listę wpłat to pierwsze strony są praktycznie puste (pojedyncze osoby wpłaciły) a ostatnie są praktycznie całe kompletne. Z drugiej strony nie chciałem odrazu zbierać pieniędzy przy rozpoczynaniu akcji, bo jakby się nie nazbierała setka to musiałbym odsyłać przelewy do kilkudziesięciu osób a nie mam drugiej wolnej listy haseł do przelewów .

W piątek do zapominalskich napiszę PW - jeśli ktoś się zadeklaruje, że wpłaci na weekendzie to na poniedziałek będzie jak znalazł.

Do wczoraj otrzymałem kasę od 49 osób na 95 zamawiających. Większość zamawiała po jednej sztuce także setki nie ma, ale zostało jeszcze pare dni.

Vitez, po co Ci aż 5 ID ?

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Pisz Diodak na PW a jak nie poskutkuje to publiczna imienna chłosta na łamach forum
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak
    Vitez, po co Ci aż 5 ID ?
    Napisalem ci na PW... szkoda ze zapomniales

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Napisalem ci na PW... szkoda ze zapomniales
    aaaa... juz sobie przypomniałem . Wszystko jest OK.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Też się na to piszę. Kasę przeleję jeszcze dzisiaj. A do kogo uderzyć żeby mieć nie z łańcuszkiem a ze smyczą ?

Strona 14 z 38 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów