Strona 18 z 38 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 374

Wątek: Identyfikatory - II tura - ZAKOŃCZONA

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez herbie
    Witam
    Czy jest przewidywana III tura? Bo niestety ta mi umknęła :-(
    Co prawda już o drugiej turze mówiono, że mało prawdopodobne będzie będzie zebranie setki chętnych, to jednak wydaje mi się, że III już nie ma szans - przynajmniej przez najbliższe pół roku - rok

Cytat Zamieszczone przez herbie
    I mam jeszcze pytanko co do tych sprytnych smyczy z logo forum - skąd, jak i gdzie? :-)))
    Jeśli ktoś nie zechce Ci odsprzedać swojej - zero szans.
    Ostatnio edytowane przez Michal-Czuba ; 15-02-2006 o 16:23

Domyślnie

to moze zeby nie czekac pol roku czy tez wiecej, pomyslodawca by sie mogl dowiedziec jaki bylby koszt przy mniejszej liczbie zamowien??
    bo ja bym sie od razu ustawil w kolejke
    Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
    Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
    Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
    -aż się muszka zgra ze szczerbinką...

www.echoart.pl

Uzależniony Awatar Riccardo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez EchoX
    to moze zeby nie czekac pol roku czy tez wiecej, pomyslodawca by sie mogl dowiedziec jaki bylby koszt przy mniejszej liczbie zamowien??
    bo ja bym sie od razu ustawil w kolejke
    AFAIK to setka to bylo minimum.
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jest tak jak Riccardo wspomniał... minimum 100 sztuk i pewnie tym razem będzie dużo trudniej tyle chętnych znaleźć, ale jasne... jak się tacy znajdą to bedę zapisywał... powoli może się uda, ale to dopiero po sesji i jak te z II serii przyjdą do mnie z drukarni . W czwartek wieczorem będę dzwonił, wypytam dokładnie co i jak.

Druga sprawa to smycze. Z racji, że Coronado już nie chce się tą sprawą zajmować (ciekawe czemu?) to może pociągnę temat bo widzę, że są chętni. Ale tutaj będzie trzeba minimum 200 sztuk tak jak to było wcześniej... jest jakaś szansa na tyle chętnych?
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Miasto
    Międzyborów/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak
    Jest tak jak Riccardo wspomniał... minimum 100 sztuk i pewnie tym razem będzie dużo trudniej tyle chętnych znaleźć, ale jasne... jak się tacy znajdą to bedę zapisywał... powoli może się uda, ale to dopiero po sesji i jak te z II serii przyjdą do mnie z drukarni . W czwartek wieczorem będę dzwonił, wypytam dokładnie co i jak.

Druga sprawa to smycze. Z racji, że Coronado już nie chce się tą sprawą zajmować (ciekawe czemu?) to może pociągnę temat bo widzę, że są chętni. Ale tutaj będzie trzeba minimum 200 sztuk tak jak to było wcześniej... jest jakaś szansa na tyle chętnych?
    W sprawie smyczy..
    ostatnio przegladalem katalog materialow promocyjnych dla 'firm'.. byly rowniez smycze.. od ilosci UWAGA 50 szt.
    Jesli to mozliwe to prosze podajecie dokladne parametry jakie mialy te poprzednie .. czyli material , wykonczenie, sposob 'nadruku' aha
    i czy znaczek/logo 'CB' jest gdziesz latwo dostepny
    a ja jeszcze raz sprawdze i podam jaki koszt przy jakiej ilosci..i sposobie wykonania.
    pzdr Uciech

ps.. wg mnie byla by tez szansa na 200 :-)
    Ostatnio edytowane przez Uciech ; 15-02-2006 o 00:27
    Puszka, szkło oraz błyskotka

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michal-Czuba
    to jednak wydaje mi się, że III już nie ma szans - przynajmniej przez najbliższe pół roku - rok
    Szansa jest zawsze... Pocwicza cierpliwosc

Cytat Zamieszczone przez Michal-Czuba
    Jeśli ktoś nie zechce Ci odsprzedać swojej - zero szans.
    Poczekam az beda duuuuzo warte Wtedy pomysle o sprzedazy
    ...

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Uciech
    W sprawie smyczy..
    ostatnio przegladalem katalog materialow promocyjnych dla 'firm'.. byly rowniez smycze.. od ilosci UWAGA 50 szt.
    Mieliśmy do wyboru dwa rodzaje smyczy, a w zasadzie dwa rodzaje "nadruku". W pierwszej opcji był to termotransfer od 100 sztuk bodajże, ale wybraliśmy drugą opcję gdzie obrazek był "wyszywany" na dodatkowej węższej taśmie a to już niestety wymagało 200 sztuk minimum.

Cytat Zamieszczone przez Uciech
    ps.. wg mnie byla by tez szansa na 200 :-)
    Trzeba sprawdzić ile będzie orientacyjnie chętnych tym razem. Zawsze mogę dołożyć parę złotych na poczet późniejszej sprzedaży, ale biedny student nie zarabia więc musi to być rozsądna liczba .
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Miasto
    Międzyborów/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak
    Mieliśmy do wyboru dwa rodzaje smyczy, a w zasadzie dwa rodzaje "nadruku". W pierwszej opcji był to termotransfer od 100 sztuk bodajże, ale wybraliśmy drugą opcję gdzie obrazek był "wyszywany" na dodatkowej węższej taśmie a to już niestety wymagało 200 sztuk minimum.

Trzeba sprawdzić ile będzie orientacyjnie chętnych tym razem. Zawsze mogę dołożyć parę złotych na poczet późniejszej sprzedaży, ale biedny student nie zarabia więc musi to być rozsądna liczba .
    w takim razie jak mozesz to wystartuj watek jako ten bardzej doswiadczony w 'kolejkowaniu' z pytaniem o ilosc smyczy zamawianych..
    ja tez myslalem o tym aby kupic 'dla siebie' wiecej smyczy i tzw spoznialskich potem 'obdarowac'.. tak wiec wydaje mi sie ze sprawa wystartuje..
    bo w przeciwienstwie do ID smycze mozna kupic i niech 'leza' chodz najlepiej dla 'inwestora' jak najkrocej..

jaka byla szerokosc tych smyczy..oraz ilosc kolorw wykorzystanych w znaczku..?

ja w tym czasie sprawdze warunki w tej firmie co mialem ich cennik..

pozdrawiam..
    Ostatnio edytowane przez Uciech ; 15-02-2006 o 22:37
    Puszka, szkło oraz błyskotka

Dopiero zaczyna Awatar dominpok
    Miasto
    Grudziądz

Domyślnie

I jak z tym telefonem jest czwartek wieczór i pewnie wszyscy czekają na wieści z drukarni
    EOS 350D, EFS 18-55 II, 420EX , 512MB high sped, Sto-Fen Omni-Bounce
    domin@gdz.pl

Domyślnie

z niecierpliwością
    a i jezeli chodzi o smycze - również jestem ZA
    EOS 400D| Sigma 24-70 1:3.5-4.5 HF Aspherical(62mm)| EF 38-76 1:4.5-5.6 | EF 100-300 1:4.5-5.6 USM| Speedlite 430EZ| HOYA Standard: CIR-POLARIZING (62mm)

Sprzedam: EOS3000 + EF 38-76 1:4.5-5.6

Strona 18 z 38 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów