Rozumiem Diodak, że kasę za 100 szt. już masz ? No to Ok. Czekaj do końca dzisiejszego dnia. I jutro wysyłaj liste do drukarni. A ten kto zamarudził i nie zapłacił niech żałuje
Rozumiem Diodak, że kasę za 100 szt. już masz ? No to Ok. Czekaj do końca dzisiejszego dnia. I jutro wysyłaj liste do drukarni. A ten kto zamarudził i nie zapłacił niech żałuje
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Bardzo przepraszam za opoznienie.
Wyslalem PM ze zgloszeniem, jednak po chwili rozmyslilem sie i ja wykasowalem
Wiadomosc byla zaznaczona jako nieprzeczytana i sadzilem ze zamowienie "nie poszlo". Dzisiaj przypadkowo kliknalem na ten watek a tu jestem na czarnej liscie
Skoro tak juz glupio wyszlo to ja juz nie opozniam i przelew zrealizowałem.
Canon 30D
A ja kolejne pytanie do Diodaka. Jak sprawy ? dostaleś juz całą wymaganą kasę ? Jesli tak to złozyłeś zamówienie ? Jesli tak to jaki jest zakładany termin realizacji. Sorry za upierdliwość ale ze względu na naszą wpaniałą poczte czekam na ID-ka juz jakieś nie wiem pół roku chyba
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Już odpowiadam kami74 8). Dzisiaj wysłałem zamówienie (dużo pracy z jego przygotowaniem) i wpłaciłem zaliczkę. Przewidywany termin jak ostatnio: 14 dni roboczych czyli 3 tygodnie zwykłe.
Teraz tylko czekać, za 2 tygodnie zadzwonię na wszelki wypadek zapytać jak sprawy stoją.
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 27-01-2006 o 23:49
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
coola gdzie sie mieści firma która to wykona? bo nie chce mi sie wertowac tego od początku...
W Rudzie Śląskiej. A ja w międzyczasie zanim drukarnia przyśle gotowe identyfikatorki zacznę robienie etykiet z adresami i wypisywanie blankietów na listy polecone.. trochę ich będzie![]()
Diodak respekt! Abys cos tam z tego mial... fajnie, ze sa tacy ludzie jak Ty![]()
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
Kto przysłał dane i wpłacił pieniądze, na pewno jest na liścieZamieszczone przez Janusz
. Dodatkowo uprzedzam pytania... już nie przyjmuję zamówień na tą serię. W sumie 102 osoby zamówiły razem 141 identyfikatorów - nie wiele mniej niż za pierwszym razem. Nie sądziłem, że uda się uzbierać ponownie setkę
. Dobrze że udało się sprawę szybko zamknąć, bo mi sie już sesja zaczęła a to oznacza, że mogę przepaść nawet na 2 tygodnie. Jak coś będę wiedział to napiszę.
Dokładnie, fajnie że są tacy ludzie... a moze by mu przelać jakiś napiwek za robote?Zamieszczone przez Błajo
![]()