do CopperfieldaZamieszczone przez Shadow
![]()
do CopperfieldaZamieszczone przez Shadow
![]()
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
Jak tylko moje konto będzie wreszcie działać to wysyłam ( prawdopodobnie max do piątku wieczór ) więc o mnie się proszę nie martwić
Możesz już troszke pozmieniąć listę
(chyba, ze mnie jeszcze na koncie nie odnotowales...)
przydało sie to PW jak dla mnie np. i poskutkowało
Ostatnio edytowane przez Hiv ; 20-01-2006 o 23:31
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
Ej panowie.... wpłacac!
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
Zabawa z wpłacaniem kojarzy mi się ze szkołą i zbieraniem na kino od całej klasy. Ślamazarnie to szło ( no ale cóż -myśllałem że te czasy minęły). Ponawiam apel WPŁACAĆ!!!!!
Moje zdjęcia. www.gsfoto.cba.pl
No i jak Diodak ktos z tych 23 widniejacych na czarnej liście już oczyścił swe sumienieBo jak patrze na niektore nicki to regularnie pojawiają się na forum a o przelewach ani widu ani słychu. Hej ja wiem, że mróz, snieg, zima itd ale proszę łaskawie ruszyć 4 litery i nie wstrzymywać procedury. Pozdraweiam
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
no dokładnie z 2 osobami z listy na PM gadałem.. Podejżewam że nasz kierownik nie ma czasu listy zaaktualizować.. i napewno nie ma się czym martwić..
Właśnie o to chodzi, że spóźnialscy wchodzą na forum ale nie wpłacająZamieszczone przez kami74
a do każdego wysłałem PW więc nie ma wymówki, że ktoś przegapił wątek. Co do aktualizacji listy, to rano patrzyłem na konto i jeszcze nic nie było zaksięgowane więc zaraz zerknę.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
czy istnieje jeszcze możliwość dopisania się do listy i wpłaty??
Jeśli szybko dokonasz wpłaty i przyślesz mi dane to jescze zdążysz.Zamieszczone przez ARF-FOTO
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 28-01-2006 o 13:57
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm