Opemusy wszystkich krajów łączcie się!!!![]()
![]()
![]()
Opemusy wszystkich krajów łączcie się!!!![]()
![]()
![]()
Cosik czarnego + [EF20 f/2,8] + EF28 f/2,8+ EF50 f/1,8+ EF100 f2,0
yeaa yeaa Opemusy RULEZ
Apropos powiększania (wywoływania) zdjęć ..... hi hi
Doprowadziłem do tego, że mi w łazience kawał ściany z płytkami odpadł, bo po wypłukaniu zdjęć wieszałem je sobie mokre na ścianie łazienki na płytkach, które wydawały mi się dość trwałe (nie były jednak) ...
hi hi
W świat fotografi analogowej trafiłem przypadkiem, gdy ojciec kupił mi aparat lustrzankę Zenit ET. 14 lat temu. Robiłem sporo zdięć.
Jak mieszkałem w internacie dostałem pozwolenia na założenie ciemni!
Dostałem pokój, wybudowałem w nim ciemnie, kupiłem 2 Krokusy, chemie, 2 duże suszarki, karkasy, stół do reprodukcji, kuwety filmy (na metry w wielkich szpulach), papier,
szampon Bambino - kto wie po co?
//mj
jak po co? do zmiekczaniarownie dobry jest Ludwik.. ;-)
Ludwik zdecydowanie lepszy choc szczypie w oczy! :wink:jak po co? do zmiekczania rownie dobry jest Ludwik..
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
oczywiście masz na myśli zmiękczanie wody, żeby nie zostawały smugi na błonie 8) jak ktoś już wspominał, czytają to dyletanci.. ktoś może zmiękczanie różnie zrozumiećZamieszczone przez Czacha
![]()
konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
"Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin
to chyba jego problem ;-) ten kto siedzial w ciemni i zmiekczal, ten wie o co chodzi ;-)
albo kto siedzia w ciemni i sciemnial a potem wymiekal!to chyba jego problem ten kto siedzial w ciemni i zmiekczal, ten wie o co chodzi
u mnie w zakladzie napraktycznej nauce mieliszmy fajna pluczke z rura od odkurzacza slurzaca za, splyw to byly czasy!!!
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
W tamtych czasach Ludwik był za drogi, a na szampon dawali rodzice.
//mj