Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Lampa błyskowa a sport

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

na imprezie ciezko o fajne zdjecia da sie, ale ilosc roznych rzeczy w kadrze jest zawsze zatrwazajaco duza
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Coś już napisał Awatar YouCan92
    Miasto
    Wronki

Domyślnie

na szczęście jako maniak motocyklowy mam wielu znajomków co bawią się w Stunt więc o ciekawe efekty nie będzie tak trudno ale na to trzeba czekać aż się sezon zacznie ;]
    5DmkII + słoiki + inne akcesoria + pomysł

Blog osobisty

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Nie widze zdjecia o ktore pyta autor watku, wiec nie wiem na ile to co napisze moze sie do tego odniesc. Trzeba pamietac ze z lampa liczy sie czas blysku jako czas naswietlania, wtedy gdy zastanego jest bardzo malo i praktycznie nie bierze udzialu w naswietlaniu. w innym przypadku dlugie czasy moga byc widoczne na zdjeciu

Zablokowany

Domyślnie

Mnie kiedy ktos wytlumaczyl dzialanie lampy w nastepujacy sposob
    "W ciemnym pomieszczeniu czas naswietlenia zostal ustawiony na 2 sek i uzyta zostala lampa. po blysku uzytkownik kilka razy poruszal aparate na wszystkie strony jednak na wyolanym zdjeciu widac bylo jedynie przedmot ktory "zamrozila" lampa. tlo pozostalo nieporuszone"

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów