Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Gdzie kupić nowego Canona 50mm f1.4 lub/i Canona 85mm f1.8

Coś już napisał
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Foto-ivy jest z Krotoszyna a to Wielkopolska a nie kuj-pom czy mazowieckie :P
    A i Foto-ivy to bardzo znany użytkownik tego forum: Towers. U niego możesz kupować i wysyłkowo - jak poprosisz sprawdzi Ci sprzęt na swoim Dsie. Paczka kurierska przetrwałaby wojnę atomową :-D Tutaj nie masz się co bać. Biznes Towersa i jego żony to bardzo porządna instytucja ;-) (kupowałem od niego 5DmkII) A co jeszcze do fotoformy. Szkło jest super dobre(część tu na forum narzeka, że 85/1.8 jest nie najlepsza na pełnej dziurze. Moja jest super żyleta, celna, szybka. 0 zastrzeżeń) a i paczka też niczego sobie(pierwszy raz spotkałem się z poduszkami powietrznymi jak w USA :-D)
    Dzieki!!:-D
    Wiem, że jest z Wielkopolski!! (odpowiadałem na wpis XANa) Wiele dobrego o tej firmie słyszałem. Sam zresztą mojego Samyanga u nich zamówiłem!! Poza wymienionym w wątku sprzęcie chcę kupić jeszcze C 100mmL IS USM, toteż 400pare km w obie strony wydają się nie grać aż tak dużej roli, przy takich zakupach!
    Pzdr

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ch4rli3 Zobacz posta
    Pytam, czy macie jeszcze jakieś propozycje... gdzie jest sporo sprzętu i można sobie go potestować na spokojnie, a przy tym nie dać zedrzeć z siebie skóry. Nie jest dla mnie problemem wydać kilkadziesiąt PLNów więcej za możliwość wyboru z kilku sztuk. Niemniej jednak nie mam zamiaru parę setek wywalić w błoto!
    W Cyfrowe.pl w Gdańsku bez problemu sprawdzisz sprzęt a jak się zapowiesz to i ściągną kilka sztuk do testów. Obsługa i wiedza bez zastrzeżeń. Zakładam, że to samo możesz zrobić w ich sklepie w Warszawie, ale to nie mój rejon, sprawdź.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów