widzisz, pełne zdanie i zupełnie inaczej to brzmi. może o to chodziło?Zamieszczone przez asterix
asterix, miesięczne dziecko jest jeszcze nieco poturbowane porodem. czerwonawe, gdzieniegdzie popękane naczynka. niestety większość czasu jest wystraszone - za dużo nowych rzeczy, trzeba przy nim ciągle być etc. to tak nie z mojego doświadczenia a z obserwacji już drugich znajomych (a w zasadzie czwartych, tyle że tych liczonych do dwóch mam bliżej i częściej)Zamieszczone przez asterix
asterix jeżeli cokolwiek z tego oburzenia zamienisz na chęć fotografowania to jest ok. na żadnym forum nie spotkałem się z taką dysproporcją pomiędzy gadaniem o wirtualnym sprzęcie a żałosną ilością zdjęć. plus do tego każdy z nas jest specjalistą. w dziedzinie fotografii rzecz jasna. może jest to cały czas kwestia sposobu rozmowy o czymś. amatorzy wydający werdykty. tak jak photosig - czy protrafisz doradzić, czy Twój komentarz coś wnosi. to co piszesz oceniają też inni. ja oceniłem poziom wypowiedzi a nie ich relację do zdjęć.Zamieszczone przez asterix
asterix, naprawdę nie. nie zrozumiałeś. to nie chodzi o te zdjęcia. to wszystko co zostało powiedziane to tylko opinie. jeden lubi Guns'n'Roses drugi Jana Garbarka. na pewnej płaszczyźnie to tylko gust. trzeba umieć wyłapywać różnice a nie chcieć żeby wspaniały saksofonista grał jak gitarzysta z tej pierwszej kapeli. bo ja tak uważam, że powinien zagrać. rozumiesz? krytyka to oczko wyżej. masz coś istotnego do powiedzenia i to coś wnosi. albo jesteś w stanie doradzić. lakonicznie urwany równoważnik zdania nie jest tym. powiedziałbym nawet że jest lekceważący, ale naprawdę nie jestem przewrażliwiony na punkcie swoich zdjęć.Zamieszczone przez asterix
asterix nieszczęście w nieszczęściu to to,*że wszystkie osoby występujące w tym wątku to amatorzy. trafiają nam się*lepsze lub gorsze momenty cykania. natomiast niestety żaden z nas mentorem fotografii czy jej techniki nie był i nie będzie. jeszcze przynajmniej przez jakiś czas. to tylko forum canona. o sprzęcie. pozdrawiamZamieszczone przez asterix