Podoba mi się nr 2, szkoda tylko że ostrość trochę "zgubiona"
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
I właśnie 2 jest najlepsze. Po co eksponować pory skóry, potówki etc u niemowlaka...
pozdrawiam,
Rafał
...zdjęcia dziecka...
Miałem na myśli ostrość na np. oczy, a nie eksponowanie porów skóryZamieszczone przez RafalK
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
A czy nie lepiej bylo poczekac na troszke usmiechu (radosci) na twarzy dziecka? Wszystkie te fotki sa smutne. Jest w nich duzo niepokoju a nawet elementu przerazenia. A ta kolorystyka jeszcze bardziej przytlacza.
Na 2 i 6 da się odczuć emocje ... podobają się lecz IMHO mogły być B&W.
Co do reszty to zgadzam się z Pikczer-em.
Mi się najbardziej podoba ostatnia fotka.
Moje pierwsze odczucie było takie, że wszystkie są trochę za ciemne...
SuMa NaŁoGów MuSi bYć sTaŁa
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Pikczer, hm.. zastanawiam sie czy masz dzieci - to przecież noworodek a one się nie potrafią jeszcze uśmiechać :-)
Bebop, zazdroszczę Twoim przyjaciołom maluszka - moje juz większe, a takie kruszynki są najfajniejsze i zazdroszczę im fotografa, moje nie mają takich zdjęć.