Koszt noszenia soczewek kontaktowych to 45zł na miesiąc. Ja mam –5 i nie zamieniłbym już soczewek na okulary, z tymi same kłopoty
Koszt noszenia soczewek kontaktowych to 45zł na miesiąc. Ja mam –5 i nie zamieniłbym już soczewek na okulary, z tymi same kłopoty
no wlasnie o czyms takim myslalemZamieszczone przez hekselman
jesli moglbys rozwinac temat, to bylbym zobowiazany, jakie wg Ciebie sa wady takiego rozwiazania?
20d
Po pierwsze - zmniejsza i tak małe pole obrazu na matówce.Po drugie - zniekształca obraz.Praktycznie po zakupie cisnąłem w kąt.
Maciej - napraw oczy! Serrio! Taniej i wygodniej.Zamieszczone przez Maciek_DDA
- odpada koszt okularów, soczewek, przystawek i adapterówq!
polecam
jaki jest taki koszt reperacji? od jednego oka?
D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)
Też chodzę w goglach. Przy foceniu mi nie przeszkadzają, przywykłem. Poza tym ściąganie okularów na reportażu - odpada. Widzę też wszystko w moim 300D/50E. Jedyna wada, że mi się szkło brudzi od tej gumki na muszli ocznej![]()
Właśnie. Sorki ale mnie gogle paszą, więc nie drążyłem tematu. A człowiek popisać na forum lubi, nieZamieszczone przez Maciek_DDA
![]()
To zależy od "głębokości" wady, szpitala, rodzaju lasera, ilości dni po operacji. Ja zapłacę 900 PLN pewnie zrobię we WrocławiuZamieszczone przez K2_verti