Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Przesiadka z 400D

Mieszany widok

Awatar Wiewiór333
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Co do tego co oczekuję po zmianie, to praktycznie nic mi nie przychodzi do głowy. Jedyne co mi przeszkadza to troszkę wyblakłe kolory, ale to chyba moja wina. Po prostu nie wiem, jaką "żywotność" mają aparaty i pomyślałem, że 2 lata to już sporo. A ostatnimi czasy mając przypływ gotówki zacząłem się wahać między kupnem nowych obiektywów, a przesiadką. No i chyba zostanę przy kupnie nowych szkieł

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

Też mam 400D i czekam na Matkę Boską Pieniężną, a jak już się takowa objawi to w domu się zmaterializuje 5DII ewentualnie następca. Nie ma dla mnie sensu przesiadać się z xxxD na xxD, bo prędzej czy później będę chciał i tak xD. Dziobolek dobrze gada, odpowiedz sobie na pytanie co cie ogranicza i wtedy kombinuj. Moim zdaniem zmiana na 60D odwlecze tylko zakup czegoś mocniejszego. A i przy okazji stracisz na pośrednim zakupie...
    To tylko moja opinia z którą możesz się nie zgodzić.
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiór333 Zobacz posta
    Co do tego co oczekuję po zmianie, to praktycznie nic mi nie przychodzi do głowy. Jedyne co mi przeszkadza to troszkę wyblakłe kolory, ale to chyba moja wina. Po prostu nie wiem, jaką "żywotność" mają aparaty i pomyślałem, że 2 lata to już sporo. A ostatnimi czasy mając przypływ gotówki zacząłem się wahać między kupnem nowych obiektywów, a przesiadką. No i chyba zostanę przy kupnie nowych szkieł
    pierwsze objawy uzależnienia albo marketingowcy Canona dobrze wykonują swoją robotę...jak masz za dużo siana to się podziel z potrzebującymi

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiór333 Zobacz posta
    Jedyne co mi przeszkadza to troszkę wyblakłe kolory
    Popracuj nad obróbką, choćby w darmowym DPP, który masz na płycie.

Nie daj sobie zrobić wody z mózgu. Są trzy lustrzanki Canona, crop, upierdliwa pełna klatka sprzed naszej ery i profesjonalna 1-nka. Jak Ci przeszkadza 400d, zamaluj markerem jedno zero
    Entuzjastyczny Neofita

Uprawnienia umieszczania postów