Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: Przesiadka z 400D

Widok wątkowy

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ElSor Zobacz posta
    Mialem 400D i zamienilem na 50D .... jesli myslisz ze nowe body poprawi Twoje zdjecia to sie grubo zawiedziesz.
    Dokładnie :-). Ja miałem akurat 350D i zmieniłem na 50D w zasadzie tylko dlatego, że 350 dogorywała i jej dni były policzone. Sprzedałem ją na części :-).
    Fakt, obrazek jest trochę lepszy, AF działa zdecydowanie lepiej, ale niejak nie wpływa to na merytoryczną wartość moich zdjęć, bo... po prostu nie mam talentu ;-))). Gdybym jednak miał zamieniać 350 na 50 "dla zasady" to raczej bym tego nie zrobił...
    Reasumując:
    Lepiej te 3500 zainwestować w szkła (pod FF), a w przyszłości, jak już przeskakiwać i kasa pozwoli, to na 5D.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez dzidofon Zobacz posta
    Dokładnie :-). Ja miałem akurat 350D i zmieniłem na 50D w zasadzie tylko dlatego, że 350 dogorywała i jej dni były policzone. Sprzedałem ją na części :-).
    Fakt, obrazek jest trochę lepszy, AF działa zdecydowanie lepiej, ale niejak nie wpływa to na merytoryczną wartość moich zdjęć, bo... po prostu nie mam talentu ;-))). Gdybym jednak miał zamieniać 350 na 50 "dla zasady" to raczej bym tego nie zrobił...
    Reasumując:
    Lepiej te 3500 zainwestować w szkła (pod FF), a w przyszłości, jak już przeskakiwać i kasa pozwoli, to na 5D.
    O, ja też nie spojrzałem jakie masz szkła ;-). Szczerze mówiąc to ja na Twoim miejscu w ogóle bym nic nie kupował tylko dozbierał na 5D.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Sorry za bałagan w poście, niechcąty tak się poskładał ;-))
    Ostatnio edytowane przez dzidofon ; 01-03-2011 o 11:15 Powód: Automerged Doublepost
    300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)

Uprawnienia umieszczania postów